Umowa podpisana w salonie na pakiet Orange Love - Net, TV, SIM, telefon domowy. Instalacja planowana w kolejnym tygodniu. Numer komórkowy migrowany z karty Nju do Orange Love. Komórka wieczorem wylogowała się z sieci. Osoba próbująca zadzwonić do mnie słyszy: Nie ma takiego numeru. Na infolinii w nju twierdza ze numer został od nich usunięty ponieważ jest zmigrowany do O, mam dzwonić do O. Na infolinii w O twierdzą ze numer nadal jest nju, bo uruchomienie usług jest powiązane z uruchomieniem neta (a instalacja za tydzień
Nie zdążyłem założyć konta na O. Na portalu nju po zalogowaniu zwraca komunikat:
'Nie udało się pobrać danych. Spróbuj ponownie później.'
Nie wiem czy to jest problem z karta SIM? Numer jest wyłączony, a nie abonent nieosiągalny. 'Przepraszamy, nie ma takiego numeru' to słyszę jak dzwonię na migrowany numer.
Konto na portalu Orange.pl możesz już założyć, tylko ważne aby założenie konta było na mail podany w umowie.
@Ron Jak to zrobić? Dysponuje tylko umową, a w niej brak numeru klienta i usługi. Podanie numeru komórki przy rejestracji skutkuje komunikatem o niepoprawnym numerze.
Bardzo dziwne, że nie dysponujesz numerem ewidencyjnym ani numerem klienta w umowie. Możesz zarejestrować się jako "nie Klient Orange" i ewentualnie później usługi pojawią się na koncie, ale nie wiem czy jest sens.
Najważniejsze rejestrować na maila, który podawałeś do umowy i e-faktury.
@Ron Czy widziałeś umowę z nowego systemu OMNI na O Love? Jeśli tak, to podrzuć proszę, gdzie jest numer klienta lub numer usługi?
@Piotrekk85 a dział reklamacji w weekend pewnie odpoczywa