Jak najkorzystniej zachować numer powiązany z Orange Love?

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 165
  • 559
  • 0

W dniu dzisiejszym nastąpiło przeniesienie numeru do Orange Free na kartę. Stan konta 0,00 zł. Doladował się normalnie za 50 zł. Niestety na stronie Mój Orange jest jakiś armageddon i musiałam doladować przez archaiczne *125*kod# przez co trochę bonusów poleciało,.min. ważność konta, GB (które i tak nie są używane). W Mój orange mam cudowne rozmnożenie na ten moment na dwa konta z usługami łączonymi gdzie w pierwszym przypadku jest wszędzie błąd i uos coś poszło nie tak, a w drugim Orange Love już z odpiętym numerem komórkowym (być może nawet VOIP przeszedł na telefon i sama umowa się automatycznie nie rozwiązała). Numer komórkowy zniknął nigdzie go w aplikacji nie ma na ten moment. Czy czekać jeszcze dzień/dwa i dopiero pytać Orange o naprawienie widoku na stronie czy samo się nprawi w przeciągu kilku dni?

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 520
  • 2515
  • 22

Poczekaj aż system wszystko przemieli 

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 3063
  • 12652
  • 126

@Lilienne to super, ze udało się przenieść numer do OFNK 😎 Natomiast co do armagedonu na Twoim koncie Mój Orange to musisz poczekać az system wszystko uporządkuje 🙂

Pozdrawiam 🙂

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15722
  • 64913
  • 830

@Lilienne  Poczekaj kilka dni i ewentualnie zgłaszaj nieudane efekty przeniesienia.

Dobrze, że się udało 😉

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 165
  • 559
  • 0

@agat13napisał(-a)

@Lilienne  Poczekaj kilka dni i ewentualnie zgłaszaj nieudane efekty przeniesienia.

Dobrze, że się udało 😉

Poczekam do jutra/niedzieli i ewentualnie jak nie bedzie zmiany zgłoszę że nieprawidłowo jest wyświetlane konto usług. Dzięki za wskazówki, i pomoc bo bez twojej pomocy dalej bym tkwiła pewnie z tym problemem a tak się udało uwolnić numer.