Nie można wyświetlić tego widżeta.

Internet zbyt wolny i zrywanie polączeń

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 0
  • 0

Witam. Proszę o pomocy. Mam zbyt wolny internet od samego początku. Prędkość jest zbyt mala. Ja znajduje się pod adresem Białystok, ulica Zwierzyniecka. Proszę zrobić zgłoszenie do działa technicznego żeby ten problem był zweryfikowany. Chce dodać że to trwa od roku czasu i nic się nie zmienia

5 ODPOW. 5

Pracuję w Orange
  • 51
  • 72
  • 4

@Leanbow3410 na forum Nasz Orange nie przyjmujemy zgłoszeń uszkodzeń. Problem należy zgłosić do Biura Obsługi, gdzie podasz numer usługi i jej rodzaj (internet stacjonarny lub mobilny). Pracownik sprawdzi w systemie pomiarowym co się dzieje z Twoją usługą i jeśli będzie to konieczne przekaże zlecenie do techników. Nie polecam Ci podawania publicznie adresu zamieszkania. Sugeruję jego usunięcie z posta.

• 4
  • 0
  • 0

ok. ale czemu jak problem jest nie z mojej strony ja muszę płacić za połączenie z konsultantem?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32829
  • 39153
  • 1392

Możesz zgłosić usterkę na czacie http://orange.pl/kontakt

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3356
  • 8121
  • 151

@Leanbow3410, internet stacjonarny czy LTE (mobilny) ?? Jak stacjonarny, to jaki modem i jaka prędkość (umowa). 

• 4
  • 0
  • 0

lte. mobilny. router duży biały. a nie wiem jaka musi być bo bardzo piękna sieć orange nie chce dać mi kopię mojej umowy