09-11-2016
20:24
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
09-11-2016
20:24
Witam.
Mam pytanie w sprawie kart sim do internetu LTE. Mam zamiar zakupić telefon z dual-sim i pomyślałem, że mógłbym korzystać z tej karty w telefonie. Czy jest możliwość wyrobienia drugiej takiej karty, czy będę skazany na wyciąganie i wkładanie karty z modemu do telefonu i odwrotnie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
09-11-2016
23:41
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
09-11-2016
Jeśli chcesz współdzielić tylko internet, w ofertach abonamentowych jest usługa dodatkowa karta sim za 5 zł miesięcznie.
Taką usługę możesz zamówić tylko w salonie.
Jeśli chcesz współdzielić także inne usługi (np. rozmowy/połączenia), to nie ma takiej usługi.
Ale są różne aplikacje (nie od Orange), które w zależności od urządzenia mogą coś pomóc.
Jeśli chcesz współdzielić także inne usługi (np. rozmowy/połączenia), to nie ma takiej usługi.
Ale są różne aplikacje (nie od Orange), które w zależności od urządzenia mogą coś pomóc.
4 ODPOW. 4
09-11-2016
22:25
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
09-11-2016
22:25
Internet LTE dla domu.
Nie ma możliwości świadczenia tej samej usługi na dwóch kartach sim jeśli chodzi o usługę przypisaną do jednego numeru. Jest coś takiego jak abonament wspólny, ale chyba nie o to Ci chodzi.
09-11-2016
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
09-11-2016
Jeśli chcesz współdzielić tylko internet, w ofertach abonamentowych jest usługa dodatkowa karta sim za 5 zł miesięcznie.
09-11-2016
23:45
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
09-11-2016
23:45
Internet LTE dla domu.
Chodzi mi tylko i wyłącznie o internet. W takim razie będę musiał wykupić tą usługę.
10-11-2016
09:55
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-11-2016
09:55
Internet LTE dla domu.
Ew. jak masz tą najnowszą wersję Internet LTE dla domu 2w1 to tam chyba karta jest za free