- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów !
Jestem tu nowy i od razu mam pytanie w związku z moją umową na internet domowy lte 250 GB. Zawarłem ją z Orange w listopadzie 2020. Jest to umowa bez urządzenia (miałem swój router). Niestety router zepsuł się (to taka złośliwość sprzętu...).
Czy w trakcie trwania umowy jest możliwość kupienia od Orange routera w cenie takiej jak podczas podpisywania umowy razem ze sprzętem. Zapłata jednorazowa.
Cena np. przy zakupie modelu Huawei B818 bez umowy to 999 pln. Podczas zawierania umowy ze sprzętem to 30 x 24 raty czyli 720 pln. Różnica jest delikatnie pisząc duża...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Huawei w trakcie trwania Umowy ...
@Mo_1974 jesli modem jest dostepny w sklepie Orange to mozesz go sobie dokupic np. na raty bez umowy, ale takiej oferty jak przy podpisywaniu umowy z internetem to nie dostaniesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
byczyn_86 dzięki za szybką odpowiedź. Trochę teraz żałuję, że podpisując umowę nie wziąłem też routera.
Chcę kupić router nie biorąc go na raty. Tylko wtedy cena w Orange to 999 pln.
Może ktoś z Forumowiczów ma niepotrzebny B818 z gwarancją (najlepiej nowy) i chce go oddać w zamian za pln-y 😉 ? Chętnie bym go kupił.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mo_1974 nie wiem czy sie tak da ale mozesz sprobowac skontaktowac sie z BOK https://www.orange.pl/view/kontakt#
i zapytac czy mozesz zrobic aneks do umowy. Podpiszesz umowe na nowo z urzadzeniem.🤔 Moze warto zapytac
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dzwoniłem do BOK. nie ma szans na aneksowanie umowy na sam router i to nawet z przedłużeniem umowy do 24 mies. w momencie podpisywania aneksu.
Może zatem ktoś ma B818 na zbyciu 😉 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś