- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX - nie mogę uzyskać kodu do aktywacji
Od dwóch miesięcy walczę z Orange o uruchomienie usługi. Przedłużyłem umowę i specjalnie wybrałem wyższy abonament, żeby mieć dużo danych. Jednak od dwóch miesiący Orange mnie zbywa, że wina leży po stronie HBO Max.
Dzi jednak dostałem odpowiedź od HBO Max
"
Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt z obsługą klienta.
Uprzejmie informujemy, że nie są nam znane problemy z uzyskaniem kodów aktywacyjnych od HBO Max na rzecz operatorów.
Dane do rejestracji konta zapewnia dostawca usługi, który posiada w swojej ofercie możliwość aktywowania subskrypcji w ramach abonamentu.
Kod do rejestracji konta HBO Max poprzez Orange można znaleźć również w aplikacji Mój Orange i Orange Flex, lub uzyskać SMSem.
W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu.
Serdecznie pozdrawiam,"
Co mam dalej robić?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX
A co da mi napisanie reklamacji?
5zl za HBO? Które nie doliczają na razie do faktury.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX
Konkretnie na czym polega Twój problem? Nie masz aktywnego pakietu HBO w umowie z IP TV czy nie możesz uzyskać kodu do aktywacji konta HBO MAX, mimo iż dostęp do kanałów HBO w ramach swojej usługi telewizyjnej posiadasz?
Jeśli to pierwsze, to najczęściej z aktywacją usługi nie ma problemu z poziomu dekodera, MO a w ostateczności przez czat z BOK. Byłoby bardzo dziwne gdyby Tobie to się nie udało w żaden sposób. Gdyby mnie spotkała taka sytuacja monitowałbym BOK na czacie do skutku.
Jeśli to drugie, to był niedawno wątek dotyczący przejściowych problemów z generowaniem tych kodów, być może problem powrócił.
Jeśli to o to chodzi, to nawet w salonie nic mi nie pomogli, dopiero kiedy system nico się odblokował, kod ujawnił się w MO. Dobrze jest też uważnie przejrzeć ten poradnik, tam jest krok po kroku opisana cała procedura i wskazane miejsca gdzie kodu szukać.
Co do reklamacji to nie za bardzo rozumiem co chcesz reklamować, ale oczywiście zawsze możesz to zrobić. Jednak pamiętaj żeby opisać problem bardziej szczegółowo niż zrobiłeś to tutaj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę uzyskać kodu do aktywacji. Później poczytam co podesłałeś. Dzięki wielkie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@neik80napisał(-a)Nie mogę uzyskać kodu do aktywacji. Później poczytam co podesłałeś. Dzięki wielkie.
Nie musisz się spieszyć. Nie ma za co. Powodzenia.