- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A tak z ciekawości, gdzie w nowej ofercie orange jest numer stacjonarny voip? chyba całkowicie z niego zrezygnowali 🙂 takie czasy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ przy wybieraniu oferty kliknij "Skonfiguruj oferte samodzielnie"-> "Bez Netflixa" i tam jest oferta z VoIP .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie znajdę w nowej ofercie numer stacjonarny VOiP?
W nowej jak widac voipa nie ma ale w starej ofercie nadal dostępny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ przy wybieraniu oferty kliknij "Skonfiguruj oferte samodzielnie"-> "Bez Netflixa" i tam jest oferta z VoIP .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie znajdę w nowej ofercie numer stacjonarny VOiP?
@_Artek_napisał(-a)A tak z ciekawości, gdzie w nowej ofercie orange jest numer stacjonarny voip? chyba całkowicie z niego zrezygnowali 🙂 takie czasy.
Nie, Ty nie masz wybrać i kupić usług, których potrzebujesz i za które chcesz zapłacić, tylko te które Ci wcisną.w ich pakiecie. Zamiast poprostu dać wybór klientom czego chcą i rabatować od liczby usług wybranych przez Ciebie. To jest niewyobrażalnie trudny bussiness case jak wielowymiarowe szachy dla hurtu z detalem 😉