Nie można wyświetlić tego widżeta.

Faktury od innych klientów

ROZWIĄZANE

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 9
  • 16
  • 0

No i BOOM 

Po wielokrotnym zgłoszeniu problemu do Orange na rozmaite sugerowane przez nich samych sposoby oraz karnego zblokowaniu mojego konta na tym forum przez obrażonego admina dostaję kolejny email kierowany do ich klienta ale tym razem od:

Departament Windykacji i Obsługi Funduszy Sekurytyzacyjnych

FOR-NET S.A.

ul. Feliksa Konecznego 4/1u

31-216 Kraków

Orange przekazało mój adres e-mail osobom trzecim naruszając moje prawa i ustawę o RODO wiedząc doskonale o tym, że nie jest to adres e-mail ich klienta.

Rozumiem, że kara 20 mln EUR lub 4% całkowitego rocznego obrotu jest opcją korzystniejszą dla Orange niż usunięcie tego adresu z konta osoby, która nim się posługuje.

I co Pan na to Panie Wojciechu.

Co Pan zrobił w tym temacie poza szczeniackim wymądrzaniem się? 

Bo ja zadzwoniłem do Państwa i konsultant po wysłuchaniu i kilkukrotnym powtórzeniu przeze mnie informacji, powiedział, że usuną Państwo podany e-mail z konta waszego klienta.

Wasz klient nie zapłacił Wam trzech faktur, a Wy biedacy potraficie jedynie wysyłać do mnie ponaglenia, mając jego numer telefonu, adres, imię i nazwisko, nazwę firmy i numer konta bankowego, którymi się ze mną ochoczo podzieliliście.

No bo w dobie dbałości o cyber bezpieczeństwo, kto by weryfikował, czy klient podał prawdziwe dane. Rozumiem, że jak ktoś Wam pokaże mDowód w telefonie to mu na 24 raty 10 iPhonów 16 Pro Max sprzedacie bez mrugnięcia okiem?

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 9
  • 16
  • 0

I jeszcze jedno...

Informowałem Was, że nie jesteście sami, gdyż podobne maile otrzymywałem od Polsatu.

Różnica polega na tym, że oni zachowali się profesjonalnie i w porównaniu z Wami wręcz błyskawicznie.

Nawet napisali do mnie z przeprosinami i podziękowaniami.

Ciekawe jak zareagują klienci gdy opiszę sytuację na przykład na LinkedIn...

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7088
  • 29040
  • 230

@Morpher
Rozumiem twoje rozgoryczenie, ale oszczędzaj nerwy: tutaj to możesz sobie wołać na puszczy do woli. Orange tego nie słucha, jedynie jego klienci, którzy choćby nie wiem jak chcieli to i tak nic ci nie pomogą. Ja bym na twoim miejscu pogadał z prawnikiem.