Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Faktura na 12.500 zł !!! Pomocy

ŁysaKaszankaINC
Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy

Pewnie sesja połączenia z 10 czerwca nie została przerwana i była kontynuowana 11 czerwca. Najlepiej na przyszłość ja samemu zresetować poprzez tryb samolotowy lub restart telefonu.
Arti_Kn_Pl
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Spokojnie będzie korekta jeśli poprzedni właściciel faktycznie miał umowę na Plan M.
Jedynie kiedyś były abo gdzie był numer główny i on miał darmowy internet, a podpięte do nie go dodatkowe numery swojego pakietu nie miały i korzystały z głównego. Nazywało się to Smart Plan LTE. Problem robił się gdy wykonywano cesję planu dodatkowego. Odpinał się od głównego i nie miał pakietu danych do czasu zawarcia aneksu przez nowego abonenta.
Ale to było dawno i stare plany, choć na pewno niektórzy je mają ze względu na pakiet roamingowy 400 minut w UE który działa pomimo FUP.
Więc spokojnie jeśli to nie to, to reklamacja uznana.
Oski1933
Poziom 13, Tropiciel Przestworzy

Jest postęp, dostałem dzisiaj telefon od Pani z BOK, przeprosiła za zaistniałą sytuację, poinformowała mnie o podjętej interwencji i powiedziała ze zrobiła już korektę faktury na kwotę 113,50 zł, jednak ani w aplikacji ani na stronie orange nie widzę tej kwoty dalej widnieje stary rachunek na kwotę 12 tysięcy zł. Pani powiedziała ze w aplikacji również powinno się to zmienić. Czy faktycznie tak będzie?

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Może to być widoczne to ostatniego dnia cyklu rozliczeniowego
Glut
Poziom 28, Znawca Przestworzy

@Oski1933  w aplikacji faktury widać do trzech dni później.

marcin0216
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

Z tego co widać na Twojej fakturze, masz same usługi komórkowe. Jeśli Twój nr konta klienta to 1.xxxxxxx, korektę powinieneś widzieć do 24h.

Jeśli jednak miałeś kiedyś usługi stacjonarne i numer konta to 0000xxxxxxxxxx zobaczysz ją z nowym okresem rozliczeniowym.

ŁysaKaszankaINC
Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy

@Oski1933 minął miesiąc, czy sprawa została rozwiązana?