- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ekstra sygnał - nie działa na internecie od UPC
Temat przeniesiony z Dekodery i inne do odpowiedniej kategorii + dodano etykiety - moderator Bartłomiej
Od trzech lat używałam bez zazutu extra sygnał(tj. wzmacniacz sygnału),ale o kwietnia wszystko się zmieniło i niestety wzmacniacz przestał działać. Orange twierdzi ,że to przez UPC że pozamykali porty czasu, a upc odpisuje że nic takiego nie miało miejsca.Każdy umywa ręce a ja nie mam zasięgu i nie mam już siły dalej sie boksować.Czy moze ktoś coś????podpowie??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
extra sygnał
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
extra sygnał
technik z orange twierdzi ze to port 1 2 3 nie znam się ale mamy terminal,który też korzysta z portów czasu bo codziennie o tej samej godz jest drukowany raport.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
extra sygnał
Czy udało Ci się rozwiązać problem? Mam dokładnie to samo u siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety nie, wyłaczyłam wzmacniacz żeby nie ciągnął prądu a abonament płacę bo jak teraz bym chciała rozwiazać umowę to musze zapłacic karę,poniewaz orange reklamacji nie uznało...Czekam końca umowy na tel i zmieniam operatora...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mylisz się,bo od tego zaczeliśmy czyli jak był u mnie serwisant to kazał mi zanieść wzmacniacz do sąsiadów i tam próbowali się połączyć i też im nie wyszło,(sąsiedzi mają netie)ale nic to nie wniosło bo serwisant twierdzi że u nich czyli na orange działa to on z tym nic nie zrobi..Tak samo, jak to że operator twiedzi że wystąpił do upc z pismem,ale na moja prośbę zeby mi udostępnili do kogo i treść pisma tez milczą i dostaje automatyczne odpowiedzi..tak Orang traktuje klijenta,który jest u nich od ponad 20 lat
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »