- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości wysyłania SMS po Wi-Fi Calling na iPhone. Przestało działać. Co zrobić?
U mnie działa normalnie (iPhone 11, Love).
Może problemem jest niestabilne połączenie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości wysyłania SMS po Wi-Fi Calling na iPhone. Przestało działać. Co zrobić?
Tak jak wspomniałem ,karta z plusa działa i można wysłać smsy po WiFi.Mam kartę z Orange taką na doładowanie i też można wysłać smsy.Wyglada mi to na problem z moim głównym numerem .Wkladałem ,także Tmobile ,angielską lebarę i wszystkie działają
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ponownie.
Dzisiaj dzwoniac na infolinie orange dostalem info,ze orange wycofal sie z smsow po wifi.Nie rozwiazali mojego problemu.Chcialbym przeniesc nr do innej sieci ale w orange mam umowe do 2026 roku.Rozumiem,ze po tym jak orange wycofal ta usluge moge zrezygnowac bez zadnych konsekwencji?Czy ktos juz cos takiego przerabial?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bzdura. SMSy po WiFi normalnie działają cały czas. Sprawdzone na usłudze Love, iPhone 11.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem co o tym sądzić .Muszę przeczytać pismo od nich.Dziwnie nie chce mi się otworzyć w aplikacji Mój Orange.To co napisałem wcześniej to była ustna informacja na infolinii
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wycofanie się z SMS po WiFi na iOS byłoby super dziwne. Bo u mnie (też Love jak u kolegi piszącego wcześniej) działa.
Nie jest za to dziwne, że infolinia wprowadza w błąd. Niewykluczona jest jakaś zmiana konfiguracji w Twojej sieci która blokuje połączenie telefonu z serwerami operatora. Czy w każdej sieci WiFi przestało Ci działać?
Próbowałeć może wyłączyć WiFi Calling i włączyć ponownie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety w każdej sieci WiFi nie działa.Rozmowy działają.Nastepnie tak jak wcześniej pisałem karta z plusa działa,T mobile działa,angielska lebara też działa.Spieprzyli coś w ustawieniach i sami nie wiedzą co.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Legion12 Napisz co wyświetla się w tym polu:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie to znajdę na IPhone?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Legion12 To urządzenie > Operator (u mnie Orange 50.0) i kliknąć aby przełączyć etykietę.