- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada
Nie wiem, czy ktos sie odezwie, ale sprobuje. W marcu zamowilem w Orange telewizor na raty. Tal sie wydarzylo, ze dostalem go dopiero po 4 miesiecach. I teraz pytanie. Czy jest taka opcja, zeby z tej kaucji za telefon, ktory tez bralem na abonament, bylo zaplacone za uslugi Orange jako kompensacja? Ewentualnie bym prosil o odblokowanie uslug mobilnych oraz stacjonarnych, poki nie bede mial mozliwosci zaplacic za calosc, czyli do konca wrzesnia. Bo jestem zdziwiony, dlaczego to dziala tylko w jedna strone. Ja musialem zwiedzic salon Orange chyba razy 10, razy 20 pisalem, dzwonilem, szukajac telewizora swojego, a nawet kaucji, ktora zaplacilem z wlasnych pieniedzy, nie mozna wykorzystac. Wiem ze jestescie duza korpo, ja jestem nikim, ale fajnie by bylo, gdybyscie szanowali swoich klientow, a nie tylko "przepraszamy za opoznienie". 4-miesieczne. Dziekuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada
Co do odblokowania usług czy ew. rozłożenie zaległości na raty, skontaktuj się z BOK http://orange.pl/kontakt - z poziomu forum niestety nikt Ci nie pomoże.
Jeśli chcesz czegoś niestandardowego, złóż zgłoszenie/reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada
Dlatego tu odpisalem, bo zglaszalem juz tyle razy na temat telewizora, tyle razy pisalem w czacie, tyle razy bylem w salone, ze jestem pewien, ze nikt tam nie pomoze. Chyba ze znowu za 4 miesiecy ktos odpowie, lol. No i zwykle jak sie zamawia cos, to sie nie czeka tyle czasu. Sytuacja nie jest standardowa i potrzebuje niestandardowych rozwiazan. Wiec poczekam, az ktos tu z Orange sie odezwie ktos. Po prostu z ciekawosci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś