- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
miałem zablokowany numer przez kilka dni (od wtorku do czwartku) ze względu na brak płatności. Opłaty juz uregulowałem, ale w tym czasie czekałem na bardzo ważny telefon. Czy to możliwe, że ten ktoś nie mógł się do mnie dodzwonić ze względu na blokadę?
Dodam, że wczoraj dzwonił do mnie kolega i zostawił "nieodebrane połączenie" plus dzwonił ankieter (którego połączenie odebrałem), więc wydaje mi się, że połączenia przychodzące były aktywne, ale chciałbym się upewnić.
Czy ktoś wie jakie są zasady?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na początku pojawia się blokada jednostronna na połączenia wychodzące. Ale przy większej ilości faktur, blokada może zostać rozszerzona o połączenia przychodzące. To bardziej pytanie do biura obsługi, które blokady były na Twoim numerze. Aczkolwiek w teorii to możliwe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada numeru za brak płatności a połączenia przychodzące
@MPorange na blokadę raczej nie, szybciej np na brak zasięgu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie rozumiem. Co ma brak zasięgu do mojego pytania?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MPorange usługi i korzystanie z tel było zablokowane, więc mógł się niedodzwonić. Natomiast wczoraj jak odebrałeś połączenie, to usługi zostały odblokowane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na początku pojawia się blokada jednostronna na połączenia wychodzące. Ale przy większej ilości faktur, blokada może zostać rozszerzona o połączenia przychodzące. To bardziej pytanie do biura obsługi, które blokady były na Twoim numerze. Aczkolwiek w teorii to możliwe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marcin0216napisał(-a)Na początku pojawia się blokada jednostronna na połączenia wychodzące. Ale przy większej ilości faktur, blokada może zostać rozszerzona o połączenia przychodzące. To bardziej pytanie do biura obsługi, które blokady były na Twoim numerze. Aczkolwiek w teorii to możliwe.
Bardziej bym powiedział że na początku jest blokada korzystania z pakietu w ramach abonamentu, działa to tak jak masz prepaid jak OnK gdzie nie masz żadnych GB, żadnych pakietów i pieniędzy na koncie, i jeszcze karta jest na ważności wychodzącej, dopiero potem jest całkowita blokada, która przypomina prepaidowe wyłączenie nr telefonu po ważności na wychodzące.