- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat wydzielony z wątku "Przedłużenie umowy" - moderator Wojciech.
mam pytanko, kończy mi się umowa w kwietniu 6 miesięczne APU, czy automatycznie przedłuży mi się kolejne 6 miesięczne APU ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marko25 ,czas trwania umowy i zasady jej przedłużania - w tym przypadku powinien być zapis mniej więcej takiej treści: "Po okresie na jaki umowa została przedłużona, tj. po 6 miesiącach, przedłuży się ona na czas określony 6 miesięcy..... każdorazowo będzie ona przedłużana na kolejny czas określony 6 miesięcy. W tym okresie będą Państwo ponosić opłaty abonamentowe jak w ostatnim miesiącu przed przedłużeniem." Opłaty na kolejne APU będą więc niezmienne (mój komentarz).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marko25 ,czas trwania umowy i zasady jej przedłużania - w tym przypadku powinien być zapis mniej więcej takiej treści: "Po okresie na jaki umowa została przedłużona, tj. po 6 miesiącach, przedłuży się ona na czas określony 6 miesięcy..... każdorazowo będzie ona przedłużana na kolejny czas określony 6 miesięcy. W tym okresie będą Państwo ponosić opłaty abonamentowe jak w ostatnim miesiącu przed przedłużeniem." Opłaty na kolejne APU będą więc niezmienne (mój komentarz).