Umowa bezterminowa tak jak pisałem na date nie trzeba patrzeć nawet jak pisze 2024 bo po wejściu w kalkulator ile zapłacę kart jest 0.00 i na infolini/czacie tez potwierdzone brak kary umowa bezterminowa
Data jak i bezterminowa umowy zostały potwierdzone przez czat i infolinie Orange Wiec chyba wiedza co mówią ?
A musisz to robić przez automat? Nie da się wytłumaczyć żywemu człowiekowi o co ci chodzi? Jeśli weźmiesz koniec promocji to bedzesz w punkcie wyjścia...
Żywy człowiek na czacie Orange powiedział aby wybrać opcje nr 2 czyli na koniec okresy wypowiedzeni umowy. Wiec pracownicy Orange chyba wiedza co mówią
@Blusik98napisał(-a)Żywy człowiek na czacie Orange powiedział aby wybrać opcje nr 2 czyli na koniec okresy wypowiedzeni umowy. Wiec pracownicy Orange chyba wiedza co mówią
Masz rację, bardzo często wiedzą co mówią. Oczywiście oprócz zaznaczenia terminu przeniesienia numeru na koniec okresu wypowiedzenia, trzeba jeszcze rzeczone wypowiedzenie złożyć, bez tego nigdy się ten termin nie ziści.
Kiedy przenosiłem numer też taką opcję miałem wybraną i numer faktycznie płynnie przeskoczył, bez żadnego okresu "przejściowego" - cały czas działał, do północy w jednej sieci i technologii, po północy w drugiej sieci i technologii. YMMV.