- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Proszę o wytłumaczenie punktu 14 w aneksie do umowy.
"14. Włączenie usług opisanych powyżej nastąpi najpóźniej z dniem rozpoczęcia najbliższego okresu rozliczeniowego i dostarczenia do Orange Biura Obsługi Klienta niniejszego Aneksu, w sposób wskazany w Regulaminach tych usług lub promocji."
Chodzi mi o ten kawałek, który jest pogrubiony. Czy to znaczy, że mam udać się z aneksem do Biura Obsługi Klienta w swoim mieście ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
medzik napisał(-a):Witam. Proszę o wytłumaczenie punktu 14 w aneksie do umowy.
"14. Włączenie usług opisanych powyżej nastąpi najpóźniej z dniem rozpoczęcia najbliższego okresu rozliczeniowego i dostarczenia do Orange Biura Obsługi Klienta niniejszego Aneksu, w sposób wskazany w Regulaminach tych usług lub promocji."
Chodzi mi o ten kawałek, który jest pogrubiony. Czy to znaczy, że mam udać się z aneksem do Biura Obsługi Klienta w swoim mieście ?
@medzik zakładam że przedłużyłeś umowę w trybie aneksu, który dostarczył Ci kurier... więc chodzi o moment kiedy firma kurierska dostarczy aneks do Orange...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
medzik napisał(-a):Witam. Proszę o wytłumaczenie punktu 14 w aneksie do umowy.
@medzik zakładam że przedłużyłeś umowę w trybie aneksu, który dostarczył Ci kurier... więc chodzi o moment kiedy firma kurierska dostarczy aneks do Orange...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aneks do umowy - punkt 14
To jest związane z tym, że jak podpisujesz umowę w ostatnich dniach okres rozliczeniowego to nie zawsze od najbliższego okres wejdą warunki.
W zależności od kanały sprzedaży robi to kurier/pracownik salonu/przedstawiciel handlowy.
Ty nic nie musisz robić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś