21-08-2016
21:44
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-08-2016
21:44
Witam,
Mam pytanie czy jak będe miał na jednym koncie abonament wspólny na 5 numerów komórkowych za 85zł z teelfonem (85+15+15=115zł) i do tego internet LTE dla domu w opcji za 59,9 +5zł za dodatkowa karte z 60gb mobilnych
To czy na tych numerach z abonamnetu wspolnego bede miał do wykorzystania tylko 10 czy 70 GB (10+60gb)??
czy naliczy się rabat orange ekstra i bedę płacił :
59,9 + 5 = 65zł za internet
85/2= 42,5 +15+15= 72,5zł za abonamnet wspolny na 5 numerów
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
2 ZAAKCEPTOWANYCH ROZWIĄZAŃ ()
Rozwiązanie:
21-08-2016
21:51
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-08-2016
Jeśli umowa jest na tą samą osobę, to wówczas się to powinno skumulować i być dostępne na każdej karcie. Miałem dwa internety i tam transfer się skumulował z obu i był dostępny na obydwu kartach. Nie mam 100% pewności co do Internetu + zwykłych numerów.
Pamiętaj, że w ofercie Internet LTE dla domu możesz ustawić strefę domową, w której jeśli twój główny numer internetu jest w obrębie domu to wówczas masz nielimitowany internet. Pierwsza aktywacja usługi 0zł, każda następna w inne miejsce 12zł jednorazowo.
Pamiętaj, że w ofercie Internet LTE dla domu możesz ustawić strefę domową, w której jeśli twój główny numer internetu jest w obrębie domu to wówczas masz nielimitowany internet. Pierwsza aktywacja usługi 0zł, każda następna w inne miejsce 12zł jednorazowo.
21-08-2016
22:00
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-08-2016
Tak, to będzie wyglądać.
Tylko dwie uwagi:
- musisz doliczyć do opłat ratę za wybrany telefon
- aby działało od razu współdzielenie, musisz na numerach komórkowcyh w ofercie wspólnej włączyć usługę "nie chce schodków" - bez tego między pakietem z oferty wspólnej a tym z Internet LTE dla domu będą płatne pakiety
Tylko dwie uwagi:
- aby działało od razu współdzielenie, musisz na numerach komórkowcyh w ofercie wspólnej włączyć usługę "nie chce schodków" - bez tego między pakietem z oferty wspólnej a tym z Internet LTE dla domu będą płatne pakiety
2 ODPOW. 2
21-08-2016
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-08-2016
Jeśli umowa jest na tą samą osobę, to wówczas się to powinno skumulować i być dostępne na każdej karcie. Miałem dwa internety i tam transfer się skumulował z obu i był dostępny na obydwu kartach. Nie mam 100% pewności co do Internetu + zwykłych numerów.
21-08-2016
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-08-2016
Tak, to będzie wyglądać.
Tylko dwie uwagi:
Tylko dwie uwagi: