- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
48*2501
zobaczymy , dzwoniłam na infonlinie posprawdzali podobno wszystko , i tak stwierdzili że ta usługa jest uruchomiona i trzeba ja wyłączyć ,syn twierdzi że to nie możliwe i że też nie jest to , będe monitorowac bilingi dalej zobaczymy ,jutro ,pojutrze, odezwe się .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
48*2501
w każdym modelu troszkę inaczej , bardziej to zależy od systemu w telefonie:: u nas w galaxy 8 plus weszliśmy w ustawienia potem sieć komórkowa dane komórkowe lub sieć komórkowa w opcjach dane komórkowe wyłączyć lte jeśli jest opcją głos i dane muszą byc wyłączone jeśli dobrze pamiętam bo piszę z pamięci na internecie wpiszcie volte jak wyłączyć w androidzie lub w danym swoim systemie co mamy w telefonie sa podpowiedzi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
48*2501
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
48*2501
narazie mija drugi dzień od wyłączenia volte, nie ma nabite w bilingu grosza więcej , a tak to w bilingu było że ja łącze się na sekunde ,czy 2 i to na sięć BOK, (jest napisane) i naliczało. 1,50. bedę monitorowac .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
48*2501
Mam podobny problem. Początek okresu rozliczeniowego i dziś 2 połączenia po 1-4 sekundy za 1,51 zł.
Wyłączyłem LTE wspomaganie rozmów (tylko dane zostały). Ktoś miał taki problem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
48*2501
U mnie to samo, dzis mi nabilo za 2sek 1,51zl, nigdzie nie dzownilem na ten numer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2