- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. W salonie partnerze Orange w Częstochowie przy Al.NMP 39/41 dwukrotnie odmówiono mi przyjęcia wypowiedzenia umowy na świadczenie usługi neostrada (zawsze ta sama niekompetentna pani).
Pierwszy raz dwa miesiące temu i drugi raz w dniu dzisiejszym tj 2.11.2017.
Pani zatrudniona na stanowisku nr 1 poinformowała mnie, że zbyt wcześnie składam wypowiedzenie, bo moja umowa dotychczasowa jest do 9.12.2017 i kazała mi się zgłosić się po 9.11.2017 wprowadzając mnie tym samym świadomie w błąd gdyż po tym terminie moja umowa byłaby automatycznie przedłużona o kolejne 2 lata (obowiązuje wg mojej wiedzy 1 miesięczny okres wypowiedzenia). Dlaczego ta pani świadomie wprowadza petentów w błąd? W salonie przy Al.Wolności bez żadnych problemów umowę wypowiedziałem (kod rezygnacyjny ************). Pozdrawiam Jerzy B.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Świadczenie usług w salonach ORANGE w Częstochowie
na neostrade umowa powinna sie odnowic ewentualnie bedac na APU na 6mc.
rownie dobrze mozesz zlozyc wypowiedzenie nawet pól roku przed zaznaczajac ze odlaczenie na koniec trwania umowy.
tez mogles wyslac listem (najlepiej polecony). wyslac mejlem na bok.
a co do tej pani to bylo zlozyc na nia skarge u kierownika salony czy nawet lepiej dzwoniac na bok. moze by sie nastepnym razem zastanowila ;).
pamietaj, salon to Twoj wrog haha
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja w takich sytuacjach stosuje prostą "sztuczkę" (doskonale sprawdza się w urzędach, ale w takiej sytuacji też by zadziałała): proszę o pisemne oświadczenie, że w dniu takim a takim odmówiono mi przyjęcia umowy wypowiedzenia etc., koniecznie z uzasadnieniem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
sprawdź, proszę, czy któraś z udzielonych odpowiedzi nie zasłużyła na oznaczenie 🙂
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.