- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA - aplikacja Mój Orange 6
Cześć wszystkim 👋
Kolejna AMA zbliża się wielkimi krokami. Nasi eksperci odpowiedzialni za rozwój aplikacji Mój Orange, już nie mogą się doczekać Waszych dociekliwych pytań. 🤓
Masz pomysł na nową funkcję? Chcesz zgłosić, co warto poprawić, lub dowiedzieć się co planujemy w najbliższym czasie? To idealny moment, żeby o to zapytać!
Kiedy?
Zapiszcie datę w kajecie, telefonie czy też w nieskończonej pojemności waszej pamięci aby nie zapomnieć, że AMA - aplikacja Mój Orange odbędzie się 24 września w godzinach 14:00 - 16:00.
Z kim?
Na Wasze trudne pytania odpowiedzi dzielnie udzielać będą:
Nie możesz być na żywo?
- zostaw swoje pytanie w tej ankiecie do 24.09.2026 do godz.15:00 – opublikujemy je anonimowo,
- lub wyślij prywatną wiadomość do kogoś z Zespołu Nasz Orange: @Bartłomiej, @Michał, @Mikołaj, @Wojciech, @Wiktor, @Marek – opublikujemy to pytanie w Twoim imieniu.
Pamiętaj, że:
- nasi eksperci odpowiadają tylko na pytania, które nie wymagają weryfikacji danych na koncie
- możliwość zadawania pytań kończy się z końcem AMA, czyli o 16:00
- nie zostawiamy pytań bez odpowiedzi - jeśli nasi eksperci nie zdążą z odpowiedzią lub będzie ona wymagała dodatkowej konsultacji, opublikujemy ją w ciągu kilku dni
- obowiązują Zasady Nasz Orange (m.in. pytania niemerytoryczne lub wykraczające poza tematykę mogą zostać ukryte)
Zachęcamy do dołączenia i zadawania pytań 😀
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA - aplikacja Mój Orange 6
Ta ankieta trochę myląco wygląda:
Tak jakby oczekiwała że znamy odpowiedź... To takie nawiązanie do teleturnieju Vabanque?