- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA - aplikacja Mój Orange 3
Małymi krokami zbliżamy się do kolejnej AMA na Nasz Orange! Tym razem będziecie mogli bliżej przyjrzeć się naszej apce mobilnej Mój Orange.
To będzie już trzecia odsłona pytań do ekspertów z tego obszaru. Od poprzedniej upłynęło sporo wody w Wiśle, i nie da się ukryć - apka mocno ewoluowała od tamtego czasu.
AMA - aplikacja Mój Orange 3 odbędzie się w środę 29 czerwca w godzinach 14:00 - 17:00
Zapraszamy wszystkich do aktywnego udziału. 😊
Dla tych, którzy nie mieli jeszcze okazji uczestniczyć w AMA, przygotowaliśmy specjalny materiał wyjaśniający co i jak.
W skrócie: to wydarzenie on-line, podczas którego można zadawać pytania naszym ekspertom z danej dziedziny i bezpośrednio od nich otrzymać odpowiedzi. Pytania zadajemy w specjalnie do tego dedykowanej kategorii, która zostanie udostępniona na czas tego wydarzenia
Gdyby ktoś nie był w stanie w trakcie AMA zadać pytania, może je przekazać wcześniej w Prywatnej Wiadomości ✉️ któremuś z członków Zespołu NO (@Wojciech, @Kinga, @Rafał, @Wiktor). Takie pytanie zostanie przez nas opublikowane w imieniu użytkownika. 😁
W wolnej chwili tutaj możecie prześledzić wcześniejsze sesje.
Zapraszamy! ❤️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sądząc po liczbie wątków na forum z pytaniami i problemami dotyczącymi apki MO można spodziewać się sporego ruchu na wydarzeniu AMA.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ekstra, dodaję w Google Keep notatkę z przypomnieniem. 🙂
(w sumie może ciekawy pomysł żeby dodawać przy okazji informacji o AMA link który pozwala dodać event do swojego kalendarza?) 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak właśnie na niektórych forach jest :0
ciekawe, 🤔 można by było sprawdzić możliwości, czy taka funkcja w ogóle jest dostępna...
do sprawdzenia 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor na szybko znalazłem takie darmowe open sourcowe rozwiązanie.
Kod:
<div class="atcb" style="display:none;"> { "name":"AMA - aplikacja Mój Orange 3", "description":"To wydarzenie on-line, podczas którego można zadawać pytania naszym ekspertom z danej dziedziny i bezpośrednio od nich otrzymać odpowiedzi. Pytania zadajemy w specjalnie do tego dedykowanej kategorii, która zostanie udostępniona na czas tego wydarzenia:<br>→ [url]https://github.com/jekuer/add-to-calendar-button[/url]", "startDate":"2022-06-29", "endDate":"2022-06-29", "startTime":"14:00", "endTime":"17:00", "location":"nasz.orange.pl/", "options":[ "Apple", "Google", "iCal", "Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com", "Yahoo" ], "timeZone":"Europe/Warsaw", "iCalFileName":"Reminder-Event" } </div>
wrzuciłem dla zabawy na swój serwer coś takiego i tak to działa. W poście nie mogę ponieważ kod HTML nie jest dozwolony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz