AMA - światłowód (inwestycje, dostępność, oferta)

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9384
  • 38415
  • 324

Na szczęście dziś nie miałem czasu akurat w tych godzinach więc mnie ominęło. Ale przejrzałem tematy i nasuwają mi się dwa wnioski:
1). Nie warto tak szerokiego tematu anonsować, jeśli nie ma się nic do powiedzenia.
2). Jedyna realna informacja która padła, to taka że owszem kiedyś pojawi się opcja większej prędkości. Bo 2Gb już się pojawiła.
Reszta to albo tajemnica, albo odpowiedź doskonale pozbawiona treści, zwykły komunał.

Ja rozumiem, że AMA to zawsze jakieś ryzyko i nie wszystko da się przewidzieć, ale tak jak to wyglądało tym razem, to stawia pod znakiem zapytania sens organizowania tych wydarzeń.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1943
  • 8315
  • 69

@j131napisał(-a)
Ja rozumiem, że AMA to zawsze jakieś ryzyko i nie wszystko da się przewidzieć, ale tak jak to wyglądało tym razem, to stawia pod znakiem zapytania sens organizowania tych wydarzeń.

Nic dodać, nic ująć.

Zespół Nasz Orange
  • 1175
  • 10524
  • 61

Hejka, zdajemy sobie sprawę z tego, że niezadowolenie z braku odpowiedzi (co zostanie uzupełnione niebawem) oraz "tajemnica handlowa" terminuje u Was niesmak... filozofia AMA - to odpowiedź na każde pytanie, tutaj czynnik braku możliwości ich udzielenia z uwagi na tajemnicę firmy trochę ów filozofię zachwiał, nie wszystkie pytania mogą znaleźć odpowiedź na publicznym forum.

Wyciągniemy wnioski, poprawimy się i za rozczarowanie - przepraszamy.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 3782
  • 17343
  • 95

Wydaje mi się, że każdy z nas absolutnie rozumie, czym jest tajemnica handlowa i to, że ona naprawdę obowiązuje. Z tym, że w tym przypadku to sformułowanie było nadużywane. Niektóre pytania były dość mocno ogólne i neutralne a i tak ekspert nie pokusił się na odpowiedź. Poza kilkoma absurdalnymi pytaniami technicznymi, które nic nie wnoszą to na większość pytań zapewne dało się w jakiś sposób, nawet bardzo ogólny odpowiedzieć, nie wdając się w szczegóły.  Tu chyba za często ktoś używał Ctrl-C + Ctlr-V.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1943
  • 8315
  • 69

@atlas_cudow  zgadzam się z Tobą w 100%.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16060
  • 66628
  • 854

@atlas_cudow  zgadzam się również...przyznam, że niektóre pytania na forum szybciej znajdą odpowiedź z praktyki niż na AMA.