- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA - światłowód (inwestycje, dostępność, oferta)
Zapraszamy Was na kolejną w tym roku sesję pytań AMA - Ask Me Anything 👈
Podczas ostatniej pytaliście ekspertów o sieć mobilną. Teraz czas na prześwietlenie tematu Światłowodu. Naszym głównym tematem będą sprawy związane z 💰 inwestycjami i 🚧rozbudową sieci światłowodowej Orange.
Kiedy?
W czwartek 05 marca od 14:00 - przez 3 godziny, na żywo możecie zadawać pytania - tu na forum.
Na Wasze pytania odpowiedzą eksperci Orange od zarządzania inwestycjami:
👩💻 Katarzyna Kroc
🧑💻 Mirosław Bojarski
🧑💻 Artur Leszonek
🧑💻 Andrzej Wąsacz
🧑💻 Piotr Cebula
🧑💻 Mariusz Popławski
Na tematy związane z ofertą odpowie🧑💻 Marek Szepeluk (ekspert od oferty usług domowych).
Jak wziąć udział w wydarzeniu?
- 📅 5 marca zaloguj się na Nasz Orange (więcej informacji o rejestracji konta znajdziesz tutaj);
- dodaj swoje pytanie w specjalnie stworzonej kategorii
- pamiętaj, by każde pytanie było osobnym tematem (po udzieleniu odpowiedzi temat zostanie zamknięty i oznaczony)
- nie odpowiadaj na pytania innych użytkowników.
Pamiętaj, że:
- nasi eksperci odpowiadają tylko na pytania, które nie wymagają weryfikacji danych na koncie klienta
- możliwość zadawania pytań kończy się z końcem AMA, czyli o 17:00 🛑
- nie zostawiamy pytań bez odpowiedzi - jeśli nasi eksperci nie zdążą z odpowiedzią, lub będzie ona wymagała dodatkowej konsultacji, opublikujemy ją w ciągu kilku dni 🕰
- obowiązują Zasady Nasz Orange (m.in. pytania niemerytoryczne lub wykraczające poza tematykę mogą zostać ukryte).
Nie możesz być na żywo?
- wypełnij ankietę do 05.03.2026 do godz.16:00 – opublikujemy Twoje pytanie anonimowo.
- lub wyślij prywatną wiadomość do kogoś z Zespołu Nasz Orange: @Bartłomiej, @Michał, @Mikołaj, @Wojciech, @Wiktor, @Marek – opublikujemy je w Twoim imieniu. 😀
Dołącz do AMA i zadawaj pytania ekspertom 🫵
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA - Światłowód (dostępność i inwestycje)
A jak mam Orange światłowód na sieci innego dostawcy to można pytać o plany rozwoju współpracy/przejęcia/upgrate i td?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut Myślę, że jeśli informacje nie będą objęte tajemnicą handlową, przedsiębiorstwa czy negocjacji oraz eksperci będą w ich posiadaniu, to podzielą się nimi. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od 2021 po powrocie do Polski walczę o światłowód i nic ostatnio dostałem informacje, że może w 2027.
Ja i kliku moich sąsiadów pracujemy z domu i niestety brak światłowodu bywa problematyczny.
Dodatkowo jestem w takim miejscu gdzie dostępny jest tylko stary kabel miedziany bo choć ponad rok temu położono kanały pod światłowód to nikt nie chce pociągnąć linii choć brakuje nam dosłownie 200m to adresu pod którym jest już dostępny światłowód.
Niestety żaden operator nie ma chęci położyć kabli aby nas podpiąć.
I tak regularnie raz lub dwa razy do roku zgłaszam zapotrzebowanie i nic.
Teraz ja i sąsiedzi korzystamy z sieci mobilnej bo jest szybsza niż miedź.
I z nadzieją czekamy, że może ktoś faktycznie znajdzie czas aby nas wpiąć...
Lokalizacja czarnej dziury miedzianej 🤖: Powiat Poznański / Gmina Swarzędz / Kobylnica
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC dokładnie... Zadając kilka pytań nie dowiedziałem się nic. Do tego mam wrażenie, że "ekipa miała zły dzień" delikatnie mówiąc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja nie dostałem informacji, czy jest dostępne ONT 2.5 GbE. Bardziej oczywistego pytania nie dało się chyba zadać. Ostatecznie miałem zadać pytanie o pogodę, ale ugryzłem się w ... klawiaturę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glutnapisał(-a)@ŁysaKaszankaINC dokładnie... Zadając kilka pytań nie dowiedziałem się nic. Do tego mam wrażenie, że "ekipa miała zły dzień" delikatnie mówiąc.
Ogólnie to jest najgorsza AMA w której uczestniczyłem, tak jak wcześniej dowiadywaliśmy się o konkretach takich jak propozycje zmian w prepaidzie albo ostatnie zmiany w LTE1800, o jakiś ciekawostkach np. o zużyciu GB, albo o DAI. Ogólnie miałem takie wrażenie że sformułowanie tajemnica handlowa padło więcej razy niż wieść o komunikacie podczas AMA o ofercie Telewizyjnym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ogółem mi się wydaje że 3 osoby w rzeczywistości odpowiadały na nasze pytanie, ale może się mylę
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »