- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA ▪ Orange Flex 3 ▪ Zasady
Czołem Forumowicze! 🙌
Dzisiaj 15 maja od 14:00 do 17:00
na naszym forum odbędzie się trzecia sesja pytań do ekspertów Orange Flex. Ładnych parę lat upłynęło od ostatniego AMA, więc zakładamy, że uzbierało się nieco pytań. 😉 Świadczy o tym choćby liczba tematów, jakie do tej pory powstały w dedykowanej kategorii na forum. A zatem... Nie wahajcie się ich zadawać! 💪
Można to zrobić w specjalnej kategorii:
Do Waszej dyspozycji będą:
- Maciek Żulewski;
- Karol Rubinkiewicz;
- Ruslan Pirus;
- Jakub Wilk.
Aby wziąć udział w wydarzeniu:
- zaloguj się na Nasz Orange (więcej informacji o rejestracji konta znajdziesz tutaj);
- zadawaj pytania w dedykowanej kategorii:
- pamiętaj by każde pytanie było osobnym tematem (po udzieleniu odpowiedzi temat zostanie zamknięty i oznaczony); ✔️
- nie odpowiadaj na pytania innych użytkowników.
Pamiętaj, że:
- nasi eksperci odpowiedzą tylko na pytania, które nie wymagają weryfikacji danych na koncie; ☝️
- możliwość zadawania pytań kończy się o 17:00; 🕰
- nie zostawiamy pytań bez odpowiedzi - jeśli eksperci nie zdążą z odpowiedzią lub będzie ona wymagała dodatkowej konsultacji, opublikujemy ją w ciągu kilku dni; ⏳
- obowiązują Zasady Nasz Orange 📙 (pytania niemerytoryczne lub wykraczające poza tematykę Orange Flex mogą zostać ukryte 💥).
Zapraszamy! 🙌
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , a mnie pokićkały się dni. Tak byłem pochłonięty jutrzejszym dopołudniem, że myślałem, iż zdążę się wyrobić na AMA. A tu masz...musztarda po obiedzie. Nawet nie zauważyłem, jak tworzyłem dzisiaj posty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , tylko że ja coraz częściej włączam wsteczny bieg. Nie nadążam za technologią stricte techniczną😀