- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
Szkoda, że wcześniej nie zwróciłem uwagi na możliwość kontaktu poprzez aplikację Mój Orange:( Jedyne co to poczekałem dwa razy po 24 minuty na *100 po czym kończono połączenie bez odbierania (nie z mojej strony) i trzecim razem już w 8 minucie załatwiłem dezaktywację karty dodatkowej - ciekawe ile to pln/ min mnie kosztowało?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
Przykro mi, że coś takiego miało miejsce, @nesiasps 😕 Rzeczywiście w godzinach wieczornych, czyli tak ok. 18-22 jest największy ruch i czasami zdarza się, że trzeba długo czekać 😞 Jakby coś to w aplikacji Mój Orange możesz sprawdzić koszt wykonanych połączeń, ale połączenie z BOK jest płatne, więc to tylko tak informacyjnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
Wejdź na Mój Orange, tam sprawdzisz dokładnie ile pln kosztowały Cię ów rozmowy 🙂 Zaglądaj do nas częściej a dużo się dowiesz 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
Faktycznie, już wiem i więcej nie dzwonię 😞 49min 40 sek - 14,41 zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
Pocieszające niech będzie, że w przyszłości już tylko przez appkę, więc będzie za free.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
Oprogramowanie Orange można wgrać profesjonalnie w serwisie producenta, ale z tego, co nam wiadomo - to płatna usługa. Pewnie za jakiś czas pojawią się w internecie nieoficjalne i darmowe wersje softu (tzw. ROMy), które bardziej zaawansowane osoby mogą wgrać same, ale oczywiście to będzie decyzja użytkownika, bo samodzielna ingerencja w soft zwykle kończy się utratą gwarancji na sprzęt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
Niestety, po wyłaczeniu i dezaktywacji z nowym okresem rozliczeniowym, dodatkowej karty sim od internetu, obiecana usługa VoLTE nie ruszyła i konsultanci z tej strony wysyłąją mnie do techników na infolini - a tam nie będę płacił znowu po 20 zł za czas oczekiwania na rozmowę:( szkoda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
Jak na razie tylko 3 telefony z VoLTE, dzisiaj zobaczyłem że czeski T-Mobile ma Lumie 550 na VoLTE. Ciekawe kiedy telefony non-brand dostaną bo nie wiem czy nie wyłączyć LTE w telefonie bo dla mnie to bezsensu gdyż dzwonie głównie z telefonu. Czekamy dalej. mam nadzieje że będzie szybciej niż mi telefon padnie (Nokia 500 przestała dawać radę po 5 latach)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE - już oficjalnie?
A jak nie brandowane np Lumia 550? I inne telefony?