- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmowy i SMSy bez limitu + GB
@Anonimnapisał(-a)Czy jeżeli 9 listopada minie mi rok karty w orange to 4.12.2019 gdy się odnowi pakiet to będę mieć 17 GB + 4 GB za odnowienia?
Nie, dostaniesz 1 GB więcej niż w poprzednim miesiącu. Więc jeśli w poprzednim miesiącu miałeś 18 GB, to w następnym 19 GB.
Liczba GB na start jest przyznawana w pierwszym miesiącu aktywacji i dotyczy wyłącznie aktywacji. Następnie liczba GB za odnowienia jest określana na stałej zasadzie - tyle ile w poprzednim cyklu + 1 GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie byłbym tego taki pewny.
Według mnie staż zostanie uwzględniony w grudniu.
Chyba, że coś w międzyczasie zmienią - poprawią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 według mnie też powinien staż być uwzględniony. Nabyte usługi nie powinny mieć zmienionych zasad.
Czyli np. jak miałeś 15 GB, to powinieneś w grudniu dostać 17 GB + ilość cykli od uruchomienia usługi w GB + 1 GB za kolejne odpowiedzenie usługi.
Zresztą, wszystko wyjaśni się w grudniu.
Jeżeli pamiętasz, kiedy włączyłeś usługę i staż w sieci, to można już łatwo obliczyć.
Konsultanci BOK mogą udzielić takich informacji.
Ja na jednym z moich numerów mam już chyba coś około 40 GB w następnym cyklu przyznane
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Screen wymaga wyjaśnienia.
Data 2019-09-12 to data wybrania-wykupienia cyklu 7-dniowego przy aktywnym cyklu 31 dniowym (aktywowanym chyba w maju 2018 roku).
Cykl 7-dniowy zgodnie z pierwszym wypunktowaniem na screenie włączony w zakładce opcje usługi.
Ostanie automatyczne przedłużenie 31-dniowego było na początku września 2019 roku.
Tak to działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązanie do uruchomienia pakietu Rozmowy i SMS-y + GB (z kumulacją) po 19.09.2019r.
Karta SIM aktywowana 20 listopada 2019r. Pakiet uruchomiony za 25 PLN. Po miesiącu od aktywacji sprawdzę jak się odnowi ile przybędzie GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w regulaminie od 10 lutego 2022r, dotyczą sumowania GB oraz możliwości włączenia pakietu jednorazowego podczas aktywnego pakietu cyklicznego. Więcej info:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powinni także powrócić do zachowania licznika automatycznych odnowień jakie było przed wprowadzeniem wszech obecnego pakietu 5 GB za 5 zł z terminem ważności usługi do której został dokupiony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli ktoś potrzebuje mam 2 nierejestrowane i nie aktywowane startery ze starą wersją usługi ważne do końca tego roku. Info na PW.
- « Poprzedni
- Następny »