- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć,
Mam na koncie 50 GB po doładowaniu ważne jeszcze 19 dni, tak samo ważność połączeń wychodzących.
Kiedy najpóźniej po utracie ważności połączeń wychodzących/GB po doładowaniu muszę doładować konto aby nie stracić GB po doładowaniu?
Zależy mi na maksymalnym przedłużeniu ważności GB, karta używana sporadycznie tylko do internetu. Chcę doładować 6 razy nominałami 5 zł aby weszło po 12,5 GB i przedłużyć o rok.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W obu przypadkach obowiązuje 7 dniowa gwarancja zwrotu bez ponoszenia dodatkowych opłat. Jak ostatnim dniem ważności była np. sobota to najpóźniej w następną sobotę należy doładować konto.
Praktycznie lepiej jednak nie czekać na ostatnią chwilę i w piątek doładować.
PS.
Powinny przyjść SMSy dla każdego przypadku, tzn. GB i złotówek na koncie głównym.
Na stronie MO po wciśnięciu guzika <pokaż szczegóły> też powinny być podane informacje o zablokowanych środkach i terminach.
Doładowanie po 5 zł wychodzi co 8-9 dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile czasu na doładowanie aby nie stracić GB
@Robin1 aktywuj usługę Rok ważności konta za 6zł i na rok GB za doładowania czy jak ci pasuje, tu masz cennik https://biuroprasowe.orange.pl/blog/przedluzamy-waznosc-bonusowych-gb-w-orange-free/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W obu przypadkach obowiązuje 7 dniowa gwarancja zwrotu bez ponoszenia dodatkowych opłat. Jak ostatnim dniem ważności była np. sobota to najpóźniej w następną sobotę należy doładować konto.
Praktycznie lepiej jednak nie czekać na ostatnią chwilę i w piątek doładować.
PS.
Powinny przyjść SMSy dla każdego przypadku, tzn. GB i złotówek na koncie głównym.
Na stronie MO po wciśnięciu guzika <pokaż szczegóły> też powinny być podane informacje o zablokowanych środkach i terminach.
Doładowanie po 5 zł wychodzi co 8-9 dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Przedłużenie ważności GB "więcej czasu na internet" na rok przedłuża również konto główne więc nie muszę wydawać 6zł, sprawdziłem na kilku numerach.
@irek6311 usługa więcej czasu na internet kosztuje 29zł (tak też pamiętałem) sprawdziłem też teraz na mój Orange, a w podanym linku 30zł.
Czy można włączyć usługę więcej czasu na internet w aplikacji mój Orange?
Nie widziałem nigdy możliwości.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W aplikacji MO obecnie nie można przedłużyć GB za doładowania, kiedyś mogłem.
Na stronie MO należy kliknąć w guzik <zobacz szczegóły>, a następnie w guzik <przedłóż ważność> przy bonusie za doładowania.