Szukaj w społeczności
Włącz sugestie
Autopodpowiadanie umożliwia szybkie zawężenie wyników wyszukiwania poprzez sugerowanie ewentualnych dopasowań podczas pisania.
755 wyniki(-ów)
Sortowanie według:
czerwiec
2 Lubię to
...ak mógłbym założyć własny serwer do gry. Dowiedziałem się że adres IP musi być statyczny i publiczny....
Etykiety:
Pokaż wyniki w zakresie odpowiedzi (9)
-
@Kamilowskyy8 Publiczne IP ruter może dostać tylko jeśli zestawi połączenie z APN VPN albo t...
-
...dvanced=false&allow_punctuation=false&q=Mr600%20vpn&searchfloat
-
@Kamilowskyy8 Jest coś w logach MR600 dotyczącego ustanawiania połączenia? PS Skoro z...
-
@j131 Obecnie Orange VPN wyłączyłem i siedzę na usłudze Orange VPN Static
-
@Kamilowskyy8 No właśnie, oficjalnie to jest sztywno powiązane. Usługa Orange VPN, APN vpn....
-
@Samotnick Okej czyli router nie obsługuje usługi Orange VPN statyczny. Czyli Orange VPN na d...
-
...outer po prostu nie może połączyć się z tym apn "vpn.static.pl" tak samo "vpn". Dla testu próbuje t...
-
@j131 czyli najlepiej jak wykupię usługę Orange VPN Statyczny i dopiero wtedy powinno być w p...
-
...ktywnym-Orange-VPN/td-p/364477
17-07-2023
18:04
5 Lubię to
Witam , mam problem z założeniem profilu aby był stały adres itd. wpisuje wszystko z instrukcji i n...
Etykiety:
Pokaż wyniki w zakresie odpowiedzi (9)
-
...range - 292538 , czytałeś ten wątek Problem z TP-Link Archer MR600, nie działa Orange VPN S...
-
...otyczył routera TP-Link Archer MR600 i nie działanie Orange VPN Statyczny. Problem z TP-Link Archer MR600...
-
@KrystianG a próbowałeś wpisać samo VPN ? Oczywiście robisz wszystko według tego s...
-
Jest połaczenie z internetem na domyślnym profilu . W tym linku jest samo vpn a u mnie musi być n...
-
@KrystianG to zmień VPN na dynamicznie przyznawany IP, będzie ci działać i jest mniejsza o...
-
@KrystianG Zerknij NAT3 w PS4 przy aktywnym Orange VPN - Nasz Orange - 364477 Dla PS4 ruszyło
-
...oniec, kartę SIM z modemu przełożyć do telefonu i sprawdzić czy będzie działać VPN, ustawienia na t...
-
...ktywnym-Orange-VPN/m-p/364488#M6898 PS. Co prawda tam w grę wchodzi dynamiczny adres, ale może OP t...
-
No to ładne jaja wyszły jak narazie , na YT odp mi że ten router nie obsługuje opcji VPN S...
19-09-2022
22:21
2 Lubię to
...nternetu.
Borykam się z problemem konfiguracji Orange VPN Statyczny na routerze TP-Link Archer MR600. O...
Etykiety:
środa
3 Lubię to
Dzień dobry. Czy router TP Link Archer MR600 można skonfigurować ze światłowodem od Orange, czy t...
Etykiety:
luty
5 Lubię to
...nternecie mobilnym 5G, chce spróbować opcji vpn.
wykupiłem VPN w Orange ale profil utworzony sam w s...
Etykiety:
Pokaż wyniki w zakresie odpowiedzi (5)
-
@perkovski Sprobuj Cloudflare Warp zamiast VPN
-
WARP to sam DNS (z możliwością włączenia filtrowania treści) lub w połączeniu z VPN (niestety bez m...
-
@perkovski Ale rozumiesz, że Orange VPN to nie jest VPN? To jest tylko dostęp do public...
-
...epszym rozwiązaniem to rodzaj darmowego VPN-a...https://dhosting.pl/pomoc/baza-wiedzy/czym-jest-i-jak-d...
-
@perkovski Co do PS5 - jedyna możliwość to skorzystanie z trybu proxy klienta WARP ale czy; ...
październik
4 Lubię to
Cześć, Mam swój serwer VPN postawiony u mnie w domu, do którego łączę się z różnych miejsc na ś...
Etykiety:
Pokaż wyniki w zakresie odpowiedzi (4)
-
Cześć @andgell Czy przed wykupieniem VPN internet działa szybciej? Jaką miałeś prędkość i...
-
VPN masz na ruterze czy jakimś kompie? W ogóle pokazuje Ci podłączonego klienta?
-
...nternet działać z włączonym VPN. Jednak szybkości na LTE są dość słabe 7Mb/s download i 2Mb/s u...
-
@andgellto super, że internet z włączonym VPN zaczął działać. Jesli chodzi o słabą prędkość i...
marzec
3 Lubię to
...bsp;
- czy Livebox 10 umożliwia wreszcie instalację VPN?
Wesołych Świąt 🙂
P...
Etykiety:
Pokaż wyniki w zakresie odpowiedzi (8)
-
...ynajmowanym od Orange ruterze nie ma opcji instalowania czegokolwiek, w tym klienta czy serwera VPN. I w...
-
@Moldcad Nie przypominam sobie aby jakiś FB uniemożliwiał instalację VPN. Tobie p...
-
Jeśli możesz to doprecyzuj o co Ci chodzi konkretnie.... VPN client czy server. Ogólnie to w...
-
A ja z swojej str dodam iż możesz mieć kilka vpn-ów praktycznie na każdym kliencie podpiętym pod k...
-
...penVPN zainstalowanym na Raspberry Pi. Oczywiście wolałbym aby serwer VPN działał na bramie ale jak s...
-
Doprecyzuje, że na Funboxach nic nie pójdzie by był VPN na poziomie sprzętu. W ofercie dla f...
-
...dmin :)) jak to zrobić na moim FB 3.0 - testuję pewien znany soft VPN, okres testowania mi się k...
-
Tylko dodam, że wydajność serwera VPN na routerze jest dużo słabsza niż serwer na PC. Oczywiście d...
sobota
2 Lubię to
Dzień dobry. Zanim przejdę do Flexa, takie pytania. 1. Czy usługa Orange VPN tnie szybkość ł...
Etykiety:
styczeń
Część , chciałbym dodać usługę VPN do routera funbox 2.0 , korzystam z neostrady do 20mbs. P...
Etykiety:
Pokaż wyniki w zakresie odpowiedzi (4)
-
...AIaIQobChMIkIKhueDegwMVCYpoCR3NQQh6EAAYAiAAEgIznvD_BwE Dobre opinie słyszałem o Nord VPN
-
@SylwesterXT Z pustego i Salomon nie naleje. Żaden VPN nic nie zmieni w kwestii s...
-
...bsp; Natomiast VPN możliwe że i tak by się przydał , może anty wir jakiś (płatności itd, ale n...
-
...ipie wifi, chyba wzmacniacz sygnału tu przyjdzie z pomocą. Natomiast VPN możliwe że i tak by się p...
17-07-2023
16:42
3 Lubię to
Cześć,
Właśnie aktywowałem sobie usługę Orange VPN przez mój Orange. W routerze (TP-link MR600...
Etykiety:
Pokaż wyniki w zakresie odpowiedzi (5)
-
...to, żeby Typ APN wybrać jako Static a nie Dynamic. Router: TP-link MR600, gyby ktoś miał podobny p...
-
@KrystianG Zmieniłeś w międzyczasie typ usługi VPN czy dalej masz tę ze statycznym adresem? W...
-
...lbo softu ... Zrzut? Tzn. pokaż zrzut ekranu. PS. APN może się nazywać: "internetipv4", "vpn...
-
...obię nowy profil pod VPN Static bądź też pod ipv4
-
...range VPN i PS4: 1) Nat 3 na nat 2 - ps4 pro https://nasz.orange.pl/t5/Gry-online/Nat-3-na-nat-2-ps4-p...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »