- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta przedłużenia umowy
@medzik nie liczył bym, na spore upusty S10+, chyba że hurtownie będą czyścić, Orange nie robi zapasów fonów, tym bardziej tych drogich 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj dzwoniła do mnie Pani konsultantka i zaproponowała mi abonament 55 zł na 36 miesięcy oraz telefon Samsung S10+ z ratą 112 zł. Na co ja odpowiedziałem, że na panelu mój Orange ten telefon przy tym abonamencie jest w cenie 92 zł... Pani się zapytała czy mówię o konkurencyjnej ofercie 😄 ja na to, że nie... Sprawdziła i faktycznie mnie przeprosiła. Dzisiaj dzwoniła ponownie. Usłyszała, że nie pasuje mi taka propozycja więc uwaga ! Daje mi w prezencie gratis opaskę do telefonu. Świetnie... przecież mogę sobie to sam wybrać na stronie. Ehh żenujące... A na czacie można czasem trafić na konsultanta, który chce dać 10 zł rabatu.
W sumie nie wiem co dalej. Czekać? Będzie ten telefon tańszy? Czy jednak nie ma co czekać i brać co jest? Gdy powiedziałem, że konkurencja oferuje mi lepsze warunki to Pani podziękowała za rozmowę i tyle. Tak się walczy o klienta w Orange.
PS. Wychodzi na to, że konsultant z czatu ma większe możliwości niż ten co dzwoni. Śmieszne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ponawiam pytanie. Wie ktoś dlaczego Orange ma w nosie stałych klientów? Co się stało z polityką tej firmy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jaka to opłacalność skoro można wziąść flexa za 25 zł i mam bez limitu rozmowy , smsy i dużo Internetu? Po co więc płacić 55 zł? To nie ma sensu...
Aha no i telefony droższe niż w sklepach stacjonarnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@medzik nikt Ciebie nie zmusza do korzystania z oferty abonamentowej, czy kupowaniu urządzeń od Orange. Wybór należy do Ciebie. Chcesz FLEX, bierzesz FLEX, chcesz telefon, bierzesz tam, gdzie Tobie odpowiada .
edit:
Oferta FLEX ma swoje założenia i inne niż abonament który rządzi się innymi zasadami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym przy pojedynczej usłudze ciężko znaleźć korzyści cenowe. Obecnie marka Orange skupia się na promowaniu usług stacjonarnych i promocji mieszających usługi domowe (nie tylko po kablu) z mobilnymi.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »