- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki smartfon z 5G i szybkim wifi do 500 zł
@Januszbba te 600Mb/s raczej nie osiągniesz na tanim telefonie, ale kup przez internet, jak nie da rady, to zwracasz i kupujesz w innym sklepie inny model, inna sprawa, że w sklepie Orange są outlet telefony, dużo tańsze i czasem nowe, bo po zwrocie 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Masz rację pomyślę na spokojnie co nagle to po diable 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba warto też zakup robić z dystrybucji Orange, jeśli chcesz, aby VoLTE i WiFi Calling działaly prawidłowo. Dobra podpowiedź od @IreneuszCD,, jak zakupisz przez internet, a nie będzie odpowiadał, to masz 14 dni na zwrot.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Sklep Orange jest pewniejszy niż kupowanie z allegro? A jak kupię przez sklep to mam 14 dni na oddanie do salonu Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W sklepie Orange ceny są dużo wyższe, niż na wolnym rynku. Kupując w sklepie, ale przez internet zawsze masz prawo zwrotu. Ja czasem tak robię, że zamawiam coś online, z odbiorem osobistym w sklepie. Nawet wtedy przysługuje prawo zwrotu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbbanapisał(-a)... pomyślę na spokojnie co nagle to po diable 🙂
Masz tam u siebie w ogóle zasięg 5G?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 Mieszkam w Bielsku-Białej ale na mapie zasięgu Orange pisze że jest do 370 mb/s i to nie tylko w mojej lokalizacji ale i w całym moim mieście.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba, że na mapie jest to jedno, a jak działa to drugie (u mnie jedna kreska i to ledwo łapie, pomimo, że niby wszędzie jest do 370). Może warto najpierw sprawdzić przed kupnem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut też mam w domu jedną kreskę zasięgu 5G, więc korzystam z LTE, bo inaczej lądował bym telefon 2x dziennie 😃
@Januszbba więc najpierw sprawdzić czy jest 5G w dobrym zasięgu, inna sprawa, może być 5G Ready, wtedy telefon tylko z dystrybucji Orange, szybkość jak po LTE i tylko ta fajna ikona 5G😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbbanapisał(-a)Mieszkam w Bielsku-Białej ale na mapie zasięgu Orange pisze że jest do 370 mb/s i to nie tylko w mojej lokalizacji ale i w całym moim mieście.
To wiesz co? Zaczekaj jeszcze parę lat, na razie masz przyzwoity telefon który spokojnie jeszcze kilka lat pochodzi. A za kilka lat, kiedy już będzie u ciebie solidny zasięg 5G, albo i 6G to sobie kupisz, w tym budżecie jaki zaplanowałeś taki telefon, jaki będzie adekwatny do sytuacji.