- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć. Jaki router 4G, LTE do Orange Flex na kartę SIM kupić. Powinien posiadać dodatkowe wejścia na dwie anteny zewnętrzne jeśli zajdzie potrzeba dokupienia anteny zewnętrznej kierunkowej, oczywiście RJ-45, szyfrowanie najlepiej WPA3, filtrowanie adresów IP i MAC, konfiguracja przez WWW ale też przez aplikację. Cena najlepiej do 400 zł. Obecnie mam dwa na oku: TP-LINK Archer MR505 2.4/5GHz (DualBand) oraz D-LINK G416 2.4/5GHz (DualBand). Czy któryś z tych a może jakiś inny? Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@KarolDe jeżeli zależy tylko na LTE/4G, to może być praktycznie każdy router, który obsługuje LTE. Osobiście bym polecił ZTE MC888 5G, ale to niestety już wyższa półka cenowa i z obsługą 5G. Sam kupiłem na raty sprzęt ZTE MC889 5G + ZTE T5400, trochę kosztowało, ale warto było. Internet zdecydowanie przyspieszył. Oczywiście, do internetu używam dodatkowej karty SIM FLEX.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@KarolDe jeżeli zależy tylko na LTE/4G, to może być praktycznie każdy router, który obsługuje LTE. Osobiście bym polecił ZTE MC888 5G, ale to niestety już wyższa półka cenowa i z obsługą 5G. Sam kupiłem na raty sprzęt ZTE MC889 5G + ZTE T5400, trochę kosztowało, ale warto było. Internet zdecydowanie przyspieszył. Oczywiście, do internetu używam dodatkowej karty SIM FLEX.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki router do Orange Flex na kartę SIM?
@KarolDe jeśli chcesz coś tańszego, a działającego to polecam:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki router do Orange Flex na kartę SIM?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś