Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pula numerów Orange - abo i karta.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19516
  • 56465
  • 767

Pozbyłem się właśnie numeru 5xx 5xx 5x5. Jak ktoś sobie życzy, to polecam go łapać. Będzie miał dziennie po kilkanaście połączeń w celu umówienia na wizytę lekarską. Mi się już znudziło po 4 latach.

Numer spalony i jak ktoś go dostanie to będzie miał miłą niespodziankę.

* Zakryto numer – moderator Kinga

Anonim

Nie dotyczy

@ketrasaArtur  takiej perełki się pozbyłeś, wszak to złote żródło, teraz wyschnie, bo numer trochę będzie w odstawieniu 🤣

• 19516
  • 56465
  • 767

@Anonim fajny numer i nie bardzo chętnie się go pozbywam, bo łatwy do zapamiętania. Zastanawiałem si, żeby użyć go do internetu, ale jak co chwila będą przychodziły powiadomienia, to i internet będzie zwalniał, a nie o to mi chodzi. Do rozmów też się nie nadaje, bo tak od 8 do 16 ludzie dzwonią, aby zapisać się na wizytę lekarską. Usunąłem go już z baz klinik w Trójmieście, ale jest jeszcze zapisany na jakiś zagraniczny portal lekarski. Portal po polsku, ale brak dojścia do właściciela portalu, aby go usunąć. Próbowałem po domenie, le rejestratorem jest jakaś firma, z którą też nie idzie się skontaktować. Więc daję sobie spokój z takim numerem. Niech będzie i platynowy, brylantowy itp, lecz jak bez przerwy na niego dzwonią, to szkoda zachodu, wiec z niego rezygnuję.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3329
  • 7990
  • 150

To jest duży problem, że numery mają historię właścicieli i nie można nic z tym zrobić. Najlepiej takie numery wyłączać na okres 2 lat, może to jest jakieś rozwiązanie.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32748
  • 38611
  • 1385

Jest coś takiego jak prawo do bycia zapomnianym.

• 19516
  • 56465
  • 767

@Ron dwa lata nie pomoże, bo jak ja trafiłem na numer, to musiał być nieaktywny dłużej niż dwa lata i nic się nie zmieniło. Dalej są połączenia.

@Piotrekk85 rozwiń trochę, o co chodzi żeby być zapomnianym?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32748
  • 38611
  • 1385

Prawo do usunięcia danych osobowych jeśli nie ma do tego powodu.

• 19516
  • 56465
  • 767

Do kogo lub gdzie zgłosić te usunięcie danych?