- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pula numerów Orange - abo i karta.
Pozbyłem się właśnie numeru 5xx 5xx 5x5. Jak ktoś sobie życzy, to polecam go łapać. Będzie miał dziennie po kilkanaście połączeń w celu umówienia na wizytę lekarską. Mi się już znudziło po 4 latach.
Numer spalony i jak ktoś go dostanie to będzie miał miłą niespodziankę.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur takiej perełki się pozbyłeś, wszak to złote żródło, teraz wyschnie, bo numer trochę będzie w odstawieniu 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim fajny numer i nie bardzo chętnie się go pozbywam, bo łatwy do zapamiętania. Zastanawiałem si, żeby użyć go do internetu, ale jak co chwila będą przychodziły powiadomienia, to i internet będzie zwalniał, a nie o to mi chodzi. Do rozmów też się nie nadaje, bo tak od 8 do 16 ludzie dzwonią, aby zapisać się na wizytę lekarską. Usunąłem go już z baz klinik w Trójmieście, ale jest jeszcze zapisany na jakiś zagraniczny portal lekarski. Portal po polsku, ale brak dojścia do właściciela portalu, aby go usunąć. Próbowałem po domenie, le rejestratorem jest jakaś firma, z którą też nie idzie się skontaktować. Więc daję sobie spokój z takim numerem. Niech będzie i platynowy, brylantowy itp, lecz jak bez przerwy na niego dzwonią, to szkoda zachodu, wiec z niego rezygnuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To jest duży problem, że numery mają historię właścicieli i nie można nic z tym zrobić. Najlepiej takie numery wyłączać na okres 2 lat, może to jest jakieś rozwiązanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron dwa lata nie pomoże, bo jak ja trafiłem na numer, to musiał być nieaktywny dłużej niż dwa lata i nic się nie zmieniło. Dalej są połączenia.
@Piotrekk85 rozwiń trochę, o co chodzi żeby być zapomnianym?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do kogo lub gdzie zgłosić te usunięcie danych?
- « Poprzedni
- Następny »