- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przejście z karty na abonament
Dzień dobry,
Mam ofertę na karte z następującymi warunkami: 25zł brutto/miesiąc, rozmowy oraz SMS bez limitu 0 zł, internet 35 GB. Rozważam (a raczej rozważałem) przejście na abonament, a może nawet dobranie jakiegoś telefonu, ale dostępne oferty zaskoczyły mnie. Najtańsza bez telefonu: 29.99/miesiąc (gorzej niż mam), rozmowy 0zł (mam), SMS 20gr (gorzej niż mam), 2GB internetu (gorzej niż mam). Myślałem że operatorowi zależy żeby mieć klientów na abonamet (wszak pewne 24 miesiące będzie płacił, z karty może odejść do konkurencji w każdej chwili). I moje pytanie: o co chodzi? PS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nju w tandemie jest tańsze 🙂 i z miesięcznym okresem wypowiedzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za szybką odpowiedź, lecz szukam oferty "solo". W nju najlepsza oferta solo to 29 zł (mniej internetu niz mam teraz - w sumie to i tak nie istotne. Zużywam moze 500MB). Drożej o 4 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie to mnie dziwi. Tak na prawdę temat został założony w celu uzyskania odpowiedzi dlaczego tak jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Rozumiem, że sztab ludzi od marketingu w Orange wymyślił, co im się bardziej opłaca i to jest zrozumiałe. To jednak zostanę na karcie, a telefon sobie kupię w sklepie z telefonami (tam nawet na raty wychodzi taniej niz u opertatora). Temat chyba do zamknięcia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś