- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z realizacją zamówienia
Witam
Ktoś się może orientuje co jest nie tak, gdy próbuje zakończyć realizacje zamówienia na Orange.pl - oferta Duety ?
Nie chce korzystać z pomocy telefonicznej z konsulantem, gdyż w ten sposób nie załapie się na punkty Payback. Dlatego sam próbuje dokonać zamówienia na Orange.pl.
Wybieram 1 oferte z abonamentem za 49zł - daje do koszyka. Wybieram drugą oferte taką samą i abonament z automatu na 2 nr rabatuje na 29zł. Do obu abonamentów dobieram telefony. Przechodze do podsumowania - podaje swoje dane, zaznaczam zgody, wybieram w jakim trybie maja być przeniesione nr ( przejście z T-Mobile do Orange ) i teoretycznie powinno mnie przenieść do dostawy i platności. A tam wyskakuje za każdym razem okienko zeby skonstaktować się telefonicznie z konsultantem. A jak tak nie chce ! Nie da się tego jako obejść ??
A gdy np zrobie inaczej - najpierw przeniose 1 numer a za pare dni drugi numer w osobnym zamówieniu ? Bedąc już z 1 numerem w Orange, wyjdzie mi też odrazu zniżka na drugi numer w Orange ( rabat ) gdy go będe zamawiał ? 2 pojedyncze zamówienia wyjdą na to samo co 1 zamówienie z opcją duety ?
W oczekiwaniu na kuriera z pierwszą umową mogę wnioskować o przeniesienie drugiego numeru ? Będe widoczny w systemie jako juz uzytkownik Orange ? Czy poczekać ?
Dzięki za wskazówki 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę, że jest to powód że żąda kontaktu z konsultantem. Jakie telefony zamawiasz ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No wlaśnie nie są drogie. Po 27zł przez 24 miesiące za każdy z nich.
No mam za skorzystanie z Paybacka i zawarcie umowy z Orange z ich linka 10333pkt. Ewentualnie mam możliwośc skorzystania ze zwrotu poprzez Planet Plus lub Refunder.
Rozmawiajac z konsutantem i telefonicznie zawierając umowe pozbawiam sie tych dodatkowych bonusów....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No tak, przy duetach mam 1 aktywacje. Zamawiając 2 razy osobno faktycznie będe miał do zapłacenia 2 aktywacje. Ale i tak bylbym do przodu gdyby mi sie punkty Payback naliczyły.
Telefony to albo HTC U12 Life lub P Smart 2019 albo Samsung Galaxy A6
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Irzi19, udało się dokonać zamówienie? Jak się sprawa skończyła?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Sprawa się nie zakończyła. Co drugi dzień próbuje przenieść 1 numer do Orange za pośrednictwem Orange.pl, ale za kożdym razem kończy się tak samo - konieczny kontakt telefoniczny z konsultantem !!!
Ja pierdziele, żeby nie można bez problemów umowy zawrzeć ......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1