- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pobór opłaty 20 zł za przyłącze.
Ok zobaczę co to będzie, a sieć należy do firmy Zicom powiat tarnowski i dąbrowski w małopolsce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze w lutym straszono mnie opłatą 15 zł a już w marcu było to 20zł bo ja na łączu adsl nie płaciłem takiej opłaty, płaciłem za utrzymanie łącza 10 zł ale to co innego. Ja podejrzewam że dostanę jakiś rabat utrzymaniowy i cena będzie taka a nie inna, a orientujesz się ile powinienem płacić za orange love standard na łączu adsl według przepisów i cenników beż żadnych promocji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@krzysio6666 według regulaminu dokładnie 29,24 zł z VAT to pełna opłata za utrzymanie łącza bez żadnych ulg i rabatów w Twoim przypadku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@krzysio6666 jeżeli zaś chodzi o Twój pakiet to przy umowie na 24 miesiące to bez rabatów 109,97 zł (z rabatami 99,99 zł), przy umowie bezterminowej bez rabatów 119,97 zł (z rabatami 109.99 zł).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Łatwo do sprawdzenia skladając zamówienie online wtedy na POPC i łączach OA opłata się nie podstawi, a na własnej już tak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Pljeżeli to prawda, to mi dałeś najlepszą wiadomość dnia dzisiejszego, dzięki😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Plnapisał(-a)
Opłata za domek na łączach POPC oraz innych operatorów została zniesiona czasowo. Nadal obowiązuje na własnej infrastrukturze. Dotyczy to nowych i migrujących z xDSL.
Łatwo do sprawdzenia skladając zamówienie online wtedy na POPC i łączach OA opłata się nie podstawi, a na własnej już tak.
Sprawdziłem przed chwilą adres z POPC i normalnie dolicza 20 zł 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze raz dziś kontaktowałem się z Orange i dostałem kolejny raz potwierdzenie że w mojej lokalizacji (czyli jest to jakaś promocja oparta na lokalizacji) nie poniosę kosztów opłaty za domek i przez cały okres umowy za Orange Love będę płacił 109 zł.