Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Orange love jak kupić przez www na firmę

0830821
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

Wiadomość zawiera hiperłącze

Chciałbym zapytać jak mogę kupić ofertę love przez www, po godzinie rozmowy z konsultantami nikt nie potrafi udzielić odpowiedzi.Jestem zalogowany w mój orange i mogę wziąć zwykły abonament za 45zł, a ja chciałbym love aby płacić 35 gdyż mam już lte biznes biurowy. Wybierają opcję orange love strona linkuje do strony https://lovedlafirm.pl/ gdzie nie ma opcji zamów, tylko można zostawić numer telefonu, co zrobiłem 2 dni temu jak i wczoraj i nikt nie oddzwonił, dlatego może ktoś wie jak to można zrobić z poziomu strony, aby umowa była bezterminowa?

6 ODPOW. 6
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Zamawiasz po prostu plan, w trakcie zamówienia musisz wyrazić zgodę na wspólny rachunek. Jeśli pozostałe elementy z regulaminu Orange Love dla firm są spełnione, to będzie rabat. Na podanej przez Ciebie stronie jest regulamin.
0830821

Niestety nie mam takiej opcji jak wspólny rachunek 

mam 2 lte biurowy więc łapę się na promocje z love

nikt na infolinii nie potrafił mi pomóc

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

A jakie masz zgody przy zamówieniu?
0830821

Oświadczenia niezbędne do realizacji zamówienia

Chcę otrzymać rabat na abonament

Chcę, żeby moje dane zostały umieszczone w spisie abonentów

Pozostałe zgody marketingowe i obsługowe
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

A po rozwinięciu "Chcę otrzymać rabat na abonament" nic nie ma?
0830821

niestety

Zgoda na przesyłanie faktur w formie elektronicznejRozwiń

Zgoda na przesyłanie przez Orange Polska S.A. informacji handlowych środkami komunikacji elektronicznej.Rozwiń

Zgoda na używanie przez Orange Polska S.A. automatycznych systemów wywołujących w celu marketingowym.Rozwiń

Zgoda na wykorzystanie przez Orange Polska S.A. danych transmisyjnych, w tym profilowanie w oparciu o te dane, w celu marketingu bezpośredniego.Rozwiń

Zgoda na wykorzystanie przez Orange Polska S.A. danych osobowych w celu marketingu bezpośredniego obecnych i przyszłych Partnerów Orange.Rozwiń