- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta świąteczna z TV
Witam,
4 grudnia zamówiłem pakiet Orange Love z TV za 1zł, do tej pory nie dostałem umowy, ani TV, czy to kolejna fikcyjna promocja, a zamówienia są anulowane?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta świąteczna z TV
Promocja jak najbardziej realna. Kwestię co się dzieje z zamówieniem najlepiej wyjaśnić z Biurem Obsługi Klienta, na orange.pl/kontakt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta świąteczna z TV
@randomek Witam jak zamawiane było pewno dostałeś nr zamówienie i teraz tak zadzwoń na infolinie 510100100 lub na czacie napisz by sprawdzili co się dzieje z twoim zamówieniem jeśli stwierdzą że anulowano np napisz reklamację z wyjaśnieniem sytuacji która zaszła reklamancie możesz złożyć w salonie najbliższym Orange lub na czacie czy infolinij pamiętaj by żądać nr reklamacji to twój dowód reklamacja jest rozpatrywana do 30 dni .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta świąteczna z TV
Dzwoniłem codziennie od tygodnia i dostawałem informację, że przekazane do kuriera, wczorajsza rozmowa na czacie:
Dzwoniłem jeszcze raz przed chwilą i dostałem informację, że zamówienie anulowane z powodu błędu przy realizacji. Dziwne, że przez 2 tygodnie nikt tego nie wiedział, a promocja już się skończyła.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś