Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowa oferta od 24.08

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Nowa oferta od 24.08

Raczej nie, ale próbuj
Anonim
Nie dotyczy

Nowa oferta od 24.08

A czy z umowy którą zawarłem miesiąc temu można podnieść prędkość ?

Wojcieszko
Pracuję w Orange

Nowa oferta od 24.08

@BORAXdopytałem naszych ekspertów co do tej kwestii. Na Funbox`ie 2.0 niestety nie będzie działać. Można się z nami skontaktować, wtedy Doradca sprawdzi możliwość i zrobi zlecenie na wymianę na Funbox`a 3.0.

@Anonim, w gruncie rzeczy to tak. Trzeba jednak zapytać sprzedawcy, przykładowo kontaktując się z nami. Wtedy będzie to dla Twojego przypadku sprawdzone.

BORAX
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

Nowa oferta od 24.08

@Wojcieszko Zależy mi na ONT. Pal licho niepełny download, ale upload 100Mb byłby super.

Kierus57
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Nowa oferta od 24.08

@BORAXnapisał(-a)

@Wojcieszko Zależy mi na ONT. Pal licho niepełny download, ale upload 100Mb byłby super.

Właśnie, a może podwyższyć do 1 Gbps zostawiając ONT i nie korzystać z FB 2.0 lub 3.0, tylko z własnego sprzetu.

BORAX

Nowa oferta od 24.08

@Kierus57 Na własnym routerze również mam przycięte jak na opcji 600/60. Wszystko zachowuje się tak, jakby w systemie było 1Gb, ale w urządzeniu 600Mb, nie jest to kwestia wydajności.

Kierus57
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Nowa oferta od 24.08

No to zapowiedzi Pana Prezesa i Rzecznika prasowego Orange jak na razie się nie spełniają. Czy ktoś już ma  Gbps na sprzęcie od Orange?

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Nowa oferta od 24.08

Wiadomość zawiera hiperłącze
W FAQ jest mowa o funboxie 3.0 https://www.orange.pl/view/internet-domowy
BORAX

Nowa oferta od 24.08

@Piotrekk85, jest zapewne tak w FAQ, ponieważ inny zestaw nie jest już oferowany. Natomiast nigdzie nie jest napisane na jakiej konfiguracji nie działa i co z tym fantem zrobić.
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Nowa oferta od 24.08

Mi się wydaje, że to celowe by był jeden zestaw. Ale może się mylę.

Tak samo, że powstała nowa definicja 1Gb/s. Czyli wychodzi tak naprawdę 0,9 "prawdziwego" Gb/s. Ciekawi mnie czy na miedzi będą obniżane synchronizacje?