- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny pakietów TV
Proszę o info jakie są obecnie ceny:
1. HBO z HBO Max
2. Canal+ seriale i film z canal+ online
przy umowie na czas nieokreślony do najnowszego pakietu Extra oraz przy umowie na dwa lata i jakie są promocje cenowe, ponieważ na stronie mam kilka wersji i już sam się zagubiłem, a jak dzwonie na infolinię to się zastanawiają i jedni mówią tak drudzy inaczej. Może ktoś zna najnowsze promo dla ExtraTV, są jakieś miesiące gratis na 2 lata przy tych pakietach w Orange ??
_______
* Wpis wydzielony jako nowy temat - Bartłomiej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny pakietów TV
Co do samego pakietu Extra TV to sprawdź jakie propozycje masz w Mój Orange (lub na stronie do przedłużania pakietów). U mnie w mobilnej apce był baner zachęcający do dokupienia telewizji. Kliknąłem, i mimo, że umowa na Orange Love trwała jeszcze ponad rok, to mogłem "odświeżyć" całą ofertę zyskując darmowe 6 miesięcy na wszystkie usługi (net + tel + tv). Do tego zmniejszyłem prędkość światłowodu, zachowując Funbox 7 😉
Co do pakietów premium HBO i Canal+. W opcji bez zobowiązania ceny są praktycznie takie same jakbyś kupował bezpośrednio w ich serwisach streamingowych. Przy zobowiązaniu tylko 5 zł rabatu, więc nie wiem czy gra jest warta wiązania się dwa lata. Chyba, ze komuś zależy na dostępie do kanałów premium w dekoderze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny pakietów TV
@pietrek111 ofertę dla Ciebie sprawdzaj w aplikacji MO, na infolinii lub w salonie. Pytanie osób trzech to tylko gdybanie.