- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zmiany w liście kanałów TV Orange 31.08.2026
Tak wygląda mail, który dostał jeden z domowników.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli Orange na miejsce płatnych kanałów wrzuca część darmowych i łaskawie oznajmia, że nie zmieni za to ceny. Nie ma za co. xD
O niskiej jakości kanałach MWE przez grzeczność nie wspomnę.
Zmieńcie już proszę nazwę pakietu z Extra tv na Extra crap, bo to się niepoważne robi...
PS do dzisiaj nie otrzymałem maila o planowanych zmianach...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
https://www.mediaspurs.com/newsroom/fixfoxi-tv-rictoday-w-polsce
To kanały z sekcji od 555 🙂 czyli wiadomo 🙂
Ja już wiem że kanały i zmiany nic nie mogę ruszyć bo są zmiany w tzw kanałach typu NIEGWARANOWANE ! czyli wymiana- zmiana może odbyć się zawsze a ja nie mam prawa złożyć wypowiedzenia chyba że chcę zerwać umowę z obowiązkiem zapłaty kary taki mój przypadek i do teraz brak email od #OPL z info o modyfikacjach w ofercie TV (IPTV) #OPL
A tak poza tematem mi osobie na wózku inwalidzkim kanał MyZEEN to chyba nie bardzo pasuje 🙂
🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziadostwo sie robi u pomarańczy ....i to wielkie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ryba168napisał(-a)mi osobie na wózku inwalidzkim kanał MyZEEN to chyba nie bardzo pasuje
z całym szacunkiem dla Twojej niepełnosprawności, dlaczego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @mattf
Jesli chodzi o zmiany w Orange TV to niestety na adres e-mail nie dostałem żadnej informacji o zmianach w ofercie Orange TV. Przeglądając informacje na temat zmian w Orange TV natknąłem się na artykuł na temat tych zmian w ofercie Orange TV i również zostało to potwierdzone przez rzecznik Orange Polska Wojciecha Jabczyńskiego Orange usuwa kanały Paramountu. W zamian m.in. Newsmax Polska https://www.wirtualnemedia.pl/orange-koniec-kanaly-paramount-mtv-polska-nowe-kanaly-newsmax-polska-4...
Z tego artykułu wynika ze w dniu 31 sierpnia 2026 roku z oferty Orange TV zniknie 7 kanałów z portfolio Paramountu:
1) 13 Ulica nr 228,
2) Comedy Central nr 227,
3) Paramount Network Polska nr 229,
4) Nick Jr. nr 558,
5) Nickelodeon nr 566,
6) Nicktoons nr 574,
7) MTV Polska nr 689.
W zamian za te kanały pojawi się 8 nowych kanałów
1) MyZen TV 4K,
2) Ultra 4K,
3) Fix & Foxi TV,
4) RiC.today,
5) English Club TV,
6) LangLab,
7) Pogoda24.TV,
😎 Newsmax Polska.
Informacje o nowych kanałach dla dzieci, które zadebiutują w Polsce od września myślę tutaj o kanałach Fix & Foxi TV, RiC.today znajdziecie w tym linku Dwa nowe kanały dziecięce zadebiutują w Polsce już we wrześniu https://satkurier.pl/news/252062/dwa-nowe-kanaly-dzieciece-zadebiutuja-w-polsce-juz-we-wrzesniu.html
Wydaję mi się, że Orange jeszcze przed końcem sierpnia zaskoczy Nas i doda jeszcze jakieś kanały do swojej oferty oprócz tych, które są wymienione powyżej myślę tutaj o kanałach filmowych np. paczkę kanałów AXN, kanał SCI-FI, kanał Bollywood
Miłego wieczoru 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 nie wiem czemu ale po tym co robi orange to prędzej spodziewałbym się usunięcia kolejnych kanałów z oferty. Wydawać się to każdemu może, że kiedyś coś dojdzie to na pewno na bank zawsze tak będzie, ale na pewno nie to i tak jak klienci by tego chcieli tylko jak wygodnie jest orange (nie myśl, że złośliwie to piszę czy coś), ale wszędzie piszą opinie, że oferta orange robi się coraz gorsza od konkurencji po usunięciu takich kanałów, nie tylko tych obecnych, ale i poprzednich.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »