- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tvgo orange kanał tvp
Serio nie ma dostępnego kanału tvp na tvgo.orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tvgo orange kanał tvp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tvgo orange kanał tvp
Niestety też trochę zawiodłem się faktem, że na Orange GO nie ma kanałów telewizji naziemnej w tym TVP. Abstrahując od polityki uważam, że co jak co, to co w paśmie "darmowym" leci, w aplikacji również powinno się znajdować, chociażby dla równowagi w "przyrodzie". Miejmy nadzieję, że chcąc mieć aplikację lepszą niż konkurencja, czy przynajmniej porównywalną, Orange wyciągnie wnioski. W końcu po coś klienci od konkurecji do Państwa przechodzą.
A poza tym nie wiem jak brak niektórych kanałów, ma się do zapisu gdzieś z pomocy, że kanały w TV GO są takie jak w Orange TV, no chyba że Orange TV to jeszcze co innego niż pakiety standardowy, bogaty itd...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tvgo orange kanał tvp
@Hiheatnapisał(-a)Niestety też trochę zawiodłem się faktem, że na Orange GO nie ma kanałów telewizji naziemnej w tym TVP. Abstrahując od polityki uważam, że co jak co, to co w paśmie "darmowym" leci, w aplikacji również powinno się znajdować, chociażby dla równowagi w "przyrodzie". Miejmy nadzieję, że chcąc mieć aplikację lepszą niż konkurencja, czy przynajmniej porównywalną, Orange wyciągnie wnioski. W końcu po coś klienci od konkurecji do Państwa przechodzą.
A poza tym nie wiem jak brak niektórych kanałów, ma się do zapisu gdzieś z pomocy, że kanały w TV GO są takie jak w Orange TV, no chyba że Orange TV to jeszcze co innego niż pakiety standardowy, bogaty itd...
Już są dostepne kanały TVP w TV GO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tvgo orange kanał tvp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tvgo orange kanał tvp
A czy można korzystać z Orange TV Go zainstalowanej na smartfonie przebywając poza zasięgiem domowej sieci Wifi? Przebywając na wakacjach i korzystając z WiFi hotelu lub z LTE operatora?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tvgo orange kanał tvp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tvgo orange kanał tvp
Ale z czego wynika ta ograniczona oferta? Tak jest napisane w regulaminie?