- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Jestem tu nowa ale naprawdę liczę na pomoc. Remont w domu, przestawianie wszystkiego i problem. Livebox i modem wszystko zostało odłączone od siebie przez remont. Kiedy wszystko na nowo włączyłam okazało się, że wszystko działa czyli telefon i internet natomiast nie działa mi telewizja. Ciągle miga mi dioda na liveboxie. Nie wiem co mam zrobić. Pomcy
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
JustaM napisał(-a):Nie do czerwonego tak jak było napisane w instrukcji
@JustaMPodałem ci film zobacz jeszcze tu http://www.orange.pl/kid,4004491446,id,4004495350,title,Sagemcom-UHD-88-podlaczenie-dekodera-do-odbi...
Chyba że masz opcje po satelicie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie działa telewizja
JustaM napisał(-a):Witam. Jestem tu nowa ale naprawdę liczę na pomoc. Remont w domu, przestawianie wszystkiego i problem. Livebox i modem wszystko zostało odłączone od siebie przez remont. Kiedy wszystko na nowo włączyłam okazało się, że wszystko działa czyli telefon i internet natomiast nie działa mi telewizja. Ciągle miga mi dioda na liveboxie. Nie wiem co mam zrobić. Pomcy
@JustaMn Czy dekoder jest podłączony do portu żółtego ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie działa telewizja
Nie do czerwonego tak jak było napisane w instrukcji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
JustaM napisał(-a):Nie do czerwonego tak jak było napisane w instrukcji
@JustaMPodałem ci film zobacz jeszcze tu http://www.orange.pl/kid,4004491446,id,4004495350,title,Sagemcom-UHD-88-podlaczenie-dekodera-do-odbi...
Chyba że masz opcje po satelicie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie działa telewizja
Nerwy i pewnie szybkość. Zaczęłam od nowa wszystko włączać tak jak było to na schemacie i działa 🙂 Dzięki za pomoc 🙂