- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlecenie montażu usługi
Wszystko masz też widoczne w mój orange. Liczą się dwa miesiące od montażu. U mnie w MO widoczne to jest jako 2 miesiące gratis od 4 listopada do 25 grudnia (Ja podpisałem umowę 26 października, montaż 4 listopada).
Podejrzewam że system wyłącza tę opcję 25 grudnia, ale dolicza proporcjonalnie do 3 stycznia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlecenie montażu usługi
Ja czekam na montaż już tydzień tv plus Internet. Technik zadzwonił 24 października i oznajmił że Orange nie ma dekoderów. Od tego czasu dzwonię codziennie do Orange A oni zapewniają mnie też codzienne że technik się odezwie. No i tydzień minął. Chyba zmienię dostawcę na solidniejszego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlecenie montażu usługi
@dziumiwppl wg mnie to technik wali w kulki. Instalatorzy (PT) w Orange to generalnie dramat. Nic nie dzieje się przypadkowo i wiele rzeczy jest ze sobą powiązanych. Także...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlecenie montażu usługi
@PARANOJA o braku ONT słyszałeś?
Operator sporo klientów podłączył w tym roku, więc brak sprzętu może się przydarzyć i to nie ma wina instalatora 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlecenie montażu usługi
@IreneuszCDnapisał(-a)@PARANOJA o braku ONT słyszałeś?
Operator sporo klientów podłączył w tym roku, więc brak sprzętu może się przydarzyć i to nie ma wina instalatora 😎
nie, nie słyszałem. a Ty słyszałeś? gdzie?
a co ma ONT wspólnego z moja odpowiedzią dla @dziumiwppl
właśnie zaczynają się dwa najgorętsze miesiące w sprzedaży 📺 📱 a Ty sugerujesz że operator nie ma sprzętu haha
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlecenie montażu usługi
nie ma kiedy dekoderów na taczki załadować
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlecenie montażu usługi
@pirenejnapisał(-a)
nie ma kiedy dekoderów na taczki załadować
przecież oni nie maja co robić. z jednego regionu jada w drugi setki km bo u siebie nic się nie dzieje.
popc się kończy to i zleceń mniej. może im się coś ruszy bo oferta świąteczna wchodzi
- « Poprzedni
- Następny »