- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?
wywołany do tablicy odpowiadam: Jesteśmy w trakcie rekonfiguracji części kanałów, w tym sportowych pod kątem ich jakości. Jeszcze trochę to potrwa, bo każda zmiana wymaga obserwacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?
A co z resztą kanałów? Problem nie dotyczy tylko kanałów sportowych. TVN da się oglądać tylko przy statycznych scenach dla przykładu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z TVN to już ze dwa lata się ciągnie. Długo im schodzi ta rekonfiguracja i obserwacja zmian.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Matnapisał(-a)wywołany do tablicy odpowiadam: Jesteśmy w trakcie rekonfiguracji części kanałów,
ale nie powiesz nic więcej? Których kanałów, co jest zmieniane, czy tylko w lokalizacji czołowej, czy również w węzłach na przesyle? Dlaczego ja w Wawie mam żyletę, a kolega @j131 w Gdyni nieżyletę, obaj na podobnej wiekowo plazmie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Napisał: "kanałów w tym sportowych".
Jest nadzieja na poprawę- dobrze, że jest oficjalna informacja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej Ja w Warszawie też mam tragedię 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie. No. Okey że się włączył do dyskusji pracownik Orange. Przynajmniej dał nam do zrozumienia że coś w tym temacie jest robione. Raczej nie ma to znaczenia gdzie odbieramy sygnał. Stwierdziliśmy że na programach typu rozrywka przy scenach dynamicznych jest źle tak samo w przekazach sportowych. Wydaje mi się że dobry przekaz jest na TVP Sport i Polsat Sport 1. Czekajmy na obiecaną poprawę sygnału.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Matnapisał(-a)...
każda zmiana wymaga obserwacji.
Nie potrzebujecie beta testerów do bardziej może intersubiektywnej oceny poczynań?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lokalizacja na bank nie ma tu znaczenia. Ja mam taki problem w Katowicach, piszą tu też osoby podając lokalizacje w Warszawie czy Gdyni więc rózne regiony kraju. Dobrze ,że jest reakcja, czekamy na efekty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »