- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różnica między iptv a sat
@j131napisał(-a)
@_Artek_napisał(-a)No de facto c+ online to takie iptv tylko tańsze. ;D
Nie wiem jak to wyliczyłeś, być może teraz jakieś wyjątkowe promocje są, ale kiedy rezygnowałem z TV SAT od C+ na rzecz IP TV od Orange to w żaden sposób rozwiązanie z dwom umowami (FTTH od Orange i SAT od C+) nie było tańsze niż rozwiązanie z jedną umową (FTTH od Orange)
@j131 niestety ale się mylisz, cały czas mam swiatełko pomarańczowe i tv sat od Canal+ i to rozwiązanie jest tańsze niż miałbym przejść do Orange na IPTV (konsultowałem to dwa razy i w salonie Orange i telefonicznie u konsultanta Orange). Jeżeli chciałbym mieć dostęp do zbliżonej oferty w IPTV Orange z taką jaką posiadam w Canal+ to wychodziło nie wiadomo jakie rabaty by mi zaproponowali dużo drożej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Być może przy bogatszych pakietach tak wychodzi, mnie nie wychodziło.
Internet FTTH od Orange był koniecznością, różnica między umową na sam internet a umową z IP TV była mniejsza niż to co skłonny był mi wtedy zaoferować C+ przy ewentualnym przedłużaniu umowy. Może nie była to jakaś drastyczna różnica (~20PLN), ale była.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 co do pakietu to masz rację, zapomniałem dopisać że pakiet który posiadam to jeden z "bogatszych" w Canal+ (nie mogę napisać jaki i za ile bo mogło to by podchodzić pod reklamę) napiszę tylko że różnica w cenie pomiędzy Canal+ i Orange na podobnie skonstruowanym pakiecie wynosiłaby około 60 zł więcej u pomarańczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak niestety jest różnica, zbyt duża żeby uzasadniać ją jedynie dopłatą do "braku wpływu warunków atmosferycznych" sytuacja się trochę zmienia jeśli ktoś ma pełny pakiet usług od orange;) ale niewiele.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
He, he no tak, piszecie o różnicy 60PLN podczas gdy dla mnie 60PLN za cały pakiet TV to było za dużo.
- « Poprzedni
- Następny »