- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z listą kanałów
Nie wiem co ma lista ulubionych do tego. Niezależnie od tego jaką listę scrolluję ten problem pojawia się na każdej z list.
Nie zauważyłem rozwiązania tego problemu na filmikach experta ;/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z listą kanałów
@zaniewskikTo usuń wszystko co masz znaczone i zobacz jak będzie się wyświetlać informacja o kanałach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z listą kanałów
Wszystko co mam zaznaczone masz na myśli wyczyścić tą listę ulubionych? Usunąć z niej wszelkie kanały które są oznaczone gwiazdką?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z listą kanałów
@zaniewskiknapisał(-a)Nie wiem co ma lista ulubionych do tego. Niezależnie od tego jaką listę scrolluję ten problem pojawia się na każdej z list.
To podrzucę instrukcję ICU 100...ale tylko poglądowo i proszę, nie złość się. Na pewno ktoś znajdzie dla Ciebie rozwiązanie. @Anonim, przeczytaj drugą część swojego pytania. Inaczej bym nie dyskutował.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z listą kanałów
@Anonimnapisał(-a)
@zaniewskiknapisał(-a)Nie wiem co ma lista ulubionych do tego. Niezależnie od tego jaką listę scrolluję ten problem pojawia się na każdej z list.
To podrzucę instrukcję ICU 100...ale tylko poglądowo i proszę, nie złość się. Na pewno ktoś znajdzie dla Ciebie rozwiązanie. @Anonim, przeczytaj drugą część swojego pytania. Inaczej bym nie dyskutował.
Przepraszam jeśli sprawiłem wrażenie rozzłoszczonego, w żadnym wypadku 🙂 Dziękuję za zainteresowanie tematem, mam nadzieję że uda się coś poradzić. Po powrocie do domu spróbuję coś pokombinować i dam znać czy pomogło. Instrukcję też przeczytam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z listą kanałów
@zaniewskiknapisał(-a)Wszystko co mam zaznaczone masz na myśli wyczyścić tą listę ulubionych? Usunąć z niej wszelkie kanały które są oznaczone gwiazdką?
@zaniewskikTak usunąć bo jak widać to na zdjęciu masz tak gwiazdkę dla tego masz informacje o dwóch stacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z listą kanałów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z listą kanałów
@zaniewskikCzyli zaznaczyłeś kanały jako ulubione tak to rozumiem ?
Może lepiej jest wymienić dekoder na nowy