Otwarte pasma dla klientów Orange TV

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 31
  • 129
  • 0

Przez chwilę myślałem że to coś dla mnie (jestem klientem Extra TV), a tu się okazuje, że jednak nie.

Naprawdę, niewielka jest różnica w nazewnictwie między "Kanały tv w technologii IPTV ze światłowodem" a "Kanały tv w technologii kablowej (IPTV)". Dla zwykłego śmiertelnika to po prostu kanały IPTV. Do tego w obu przypadkach jest pakiet o nazwie Extra TV. Te oferty są tak podobne, że nawet konsultanci na czacie znikają na dłuższy czas, żeby to wyjaśnić.

Przydałoby się albo ujednolicić ofertę, albo nazwami rozróżnić w czytelniejszy sposób. Wolałbym to pierwsze, bo jako laik nie rozumiem, dlaczego w tej pierwszej ofercie np. nie ma pakietu Fun z kanałami ( ͡° ͜ʖ ͡°) - a w tym drugim ponoć nowych muzycznych nie ma. 

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3194
  • 13231
  • 130

Otwarte pasmo dla klientów Orange TV w technologii kablowej IPTV

Przedłużone otwarte pasmo pakietu Filmbox od 2 marca 2026 do 30 kwietnia 2026 dla klientów Orange TV w technologii kablowej IPTV  Klienci Orange TV IPTV zyskają dostęp, bez dodatkowych opłat, do 5 odkodowanych kanałów z pakietu FilmBox. 

W skład pakietu wchodzą takie kanały jak: 
- FilmBox Extra HD kanał dostępny na pozycji nr 288
- FilmBox Premium HD kanał dostępny na pozycji nr 289
- FilmBox Family kanał dostępny na pozycji nr 290
- FilmBox Action kanał dostępny na pozycji nr 291
- FilmBox Arthouse kanał dostępny na pozycji nr 293
Pozdrawiam 🙂

Kanały FilmBox otwarte pasmo Orange TV IPTV.jpg

Zespół Nasz Orange
  • 3365
  • 14492
  • 73

Klienci posiadający pakiet Extra TV mogą dłużej oglądać w otwartym oknie kanały z pakietu Filmbox. Przedłużenie do 24 maja 2026.