Otwarte pasma dla klientów Orange TV

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 52
  • 208
  • 0

Czy aktualnie włączone jest otwarte okno niektórych kanałów, bo dziś zauważyłem kilka aktywnych kanałów? 😀

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 348
  • 1055
  • 2

Jest okno otwarte na Canal+ Sport 5, Ale Kino + i TeleToon+.

• 52
  • 208
  • 0

Czyżby na Święta Orange ofiarował mam paczkę Filmbox'ów? U mnie ten pakiet od teraz dostępny 😀

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 579
  • 2222
  • 6

@tarecki jest jeszcze taka możliwość że ktoś u ciebie wykupił po prostu pakiet a ty o tym nie wiesz i się dowiesz z następna fakturą 🤣 Jakby udostępniali jakieś kanały promocyjnie zwłaszcza filmboxy (chyba nigdy nie były udostępniane tak bez niczego, jedynie wtedy jak ktoś zakupił ofertę to wtedy na chwilę) to by jakaś informacja gdzieś widniała a nie tak "po cichu" żeby nikt nie wiedział, aż zobaczę wieczorem jak to jest u mnie z ciekawości. Chyba że inni będą potwierdzać, że u nich też tak jest to będzie znaczyło że jest coś na rzeczy.

• 52
  • 208
  • 0

@Luki555 Dzięki za czujność, ale raczej nie ma możliwości, żeby ktoś u mnie wykupił ten pakiet...

Jeśli jednak tylko ja mam ten "prezent" od Orange, to mnie to nie dziwi, bo w październiku też "dostałem" kilka kanałów w gratisie, ale po kilku dniach były już niedostępne. Taka ciekawostka... dziwne

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15594
  • 64172
  • 825

@tarecki  tak, to prezent świąteczny...

• 579
  • 2222
  • 6

@agat13 przez jaki okres, do kiedy. Jest jakaś data podana, gdzieś info?

• 843
  • 2788
  • 3

@Luki555

Do 30.01.26 Info na kafelkach przy starcie dekodera po prawej stronie na górze (Ja mam IWU200)

🙂 a do 12.01 Extreme Sports ale to już od dłuższego czasu ma dostęp nie wiem chyba koniec 10/25

Pozdrawiam

• 579
  • 2222
  • 6

@ryba168 ok na poz 60 jest informacja o tym przynajmniej na ICU100. Udało mi się sprawdzić bo pisałem, że wieczorem dopiero sprawdzę u siebie. To chyba czysty przypadek,  że o tym wiemy od @tarecki ja np nie zaglądam na poz 60 ani nie sprawdzam kanałów do których normalnie nie ma dostępu. Wydaje mi się, że z zespołu naszorange powinni pisać o tym że coś udostępniono a tu nic - dziwne.

• 843
  • 2788
  • 3

Na IWU 200 na pozycji 60 jest reklama propozycji VoD jednej za zwyczaj a na ICU 100 właśnie często tylko o otwartych oknach w TV

🙂