- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV oraz NC+
Witam Was.
Posiadam umowę w Orange na Orange Love oraz umowę w NC+ na pakiet Extra+. Obydwie umowy są na mnie. Czy jest możliwość aby na dekoderze Orange zaświeciły się kanały z pakietu NC+? Coś na zasadzie "skoro mam odrębna umowę w NC+ to czemu mam nie skorzystać z ich kanałów na dekoderze Orange skoro są partnerami".
Z góry dziękuję za pomocne wyjaśnienia 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV oraz NC+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV oraz NC+
Chodziło mi dokładnie o pakiet Multi+ oraz Canal+Discovery oraz Canal+Seriale. Skoro nie można aktywować nawet 5 kanałów z Multi+ w ofercie Orange mając odrębna umowę z NC+ to szkoda 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV oraz NC+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV oraz NC+
Długość oferty nie ma znaczenia. Mam potrzebę mieć odrębne umowy z różnych względów. A abonentem NC+ jestem od 10 lat (wcześniej Cyfra+) 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV oraz NC+
@coo to co chciałbyś mieć w Orange, niestety nie wypali, niby Orange jest partnerem NC+ , ale to odrębne firmy, oferta NC+ nie zagości w Orange w pełni, podobnie jest w sieciach kablowych czy Cyfrowym Polsacie, nie połączysz ofert, każdy operator udostępnia abonentowi to za co płaci, nie ma opcji by u innego operatora ten pakiet działał, bo masz na niego uprawnienia.